Čaute, plánujem si poskladať nový PC. Rozpočet je okolo 600€.
Zdroj mám. Nič extra, ale myslím že bude stačiť. Evolve Pulse 500W
PC bude primárne určený na hry (prevažne WoW, kde sú nVidia grafiky v miernej prevahe).
Ja som zatial vyprodukoval niečo takéto:
Core i5 3470
Corsair 8GB kit 1600Mhz CL9 XMS
Gigabyte B75-D3V
Gigabyte N660OC-2GD
WD Green 1000GB 64MB cache
BIFTENIX Merc Alpha
Máte nejaké návrhy na vylepšenie?
Vopred ďakujem za všetky rady.
PC do 600€
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
Re: PC do 600€
ten zdroj ma len 15A vetvu, neviem co to nie je malo na taku zostavu, a ucinnost tiez biedna, sice 660 ma len jedno napajanie, tak by sa aj dalo.
HDD green na system nie je dobry, vezmi aspon WD blue, ale skor by som kvoli rychlosti SEAgate 1TB 64Mb, zvysok OK
HDD green na system nie je dobry, vezmi aspon WD blue, ale skor by som kvoli rychlosti SEAgate 1TB 64Mb, zvysok OK
Spoiler: ukázať
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: PC do 600€
@KingP1n: Ten zdroj tak rovno vyšmariť von oknom...keď tak kukám, tak je to tak vhodné na vypaľovanie komponentov akurát.
HDD vymeň za už spomínaný rix_o-v Seagate, alebo WD black. Tiež by som možno zmenil dosku.
HDD vymeň za už spomínaný rix_o-v Seagate, alebo WD black. Tiež by som možno zmenil dosku.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať