Ahojte,
chcel by som sa spytat akou logikou adminy zamykaju jednltlive temy? Chapem ze na fore musi byt poriadok, ale casto si vsimam, ze v nejakej teme sa rozbehne hodnotna diskusia, a po 5-10 prispevkoch pride mod a zamkne thread lebo to patri do susednej kategorie. Nebolo by mozne v tychto pripadoch thread jednoducho presunut? lebo zakmnuti a novom zalozeni tej istej temy dojde iba k opakovaniu informacii ktore uz udzneli, co zbytocne zneprehladni cele forum, mozno viac ako keby nechali povodnu temu tak ako bola. Samozreme nehovorim o pripadoch ked niektory uzivatelia postuju hore dolu schvalne bez akejkolvek namahy najst si spravnu kategoriu.
a tuto http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =9&t=91712 napriklad doslo ku zamknutiu duplicitnej temy, bola ale zamknuta tema ktora bola vytvorena a SKOR a mala VIAC PRISPEVKOV, co osobne vnimam ako hrube porusenie akejkovek logiky.
zamykanie tem adminmi
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zamykanie tem adminmi
Spoiler: ukázať
Re: zamykanie tem adminmi
Ja osobne vnímam ako hrubé porušenie logiky to, že niekto je tak "skvelý", že si rovno založí 2 rovnaké duplicitné témy. Moderátor sa rozhodol zamknúť jednu z duplicitných, problém je žiaľ v autorovi, nie v nás.
Vlákna sa zvyknú presúvať, skús poslať nejaký odkaz na vlákno kde sa čosi zamklo a nepresunulo.
Vlákna sa zvyknú presúvať, skús poslať nejaký odkaz na vlákno kde sa čosi zamklo a nepresunulo.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Re: zamykanie tem adminmi
povedal by som ze stale sa presuva, no ale ked jeden user zalozi 2x uplne rovnaku temu tak sa to riesi ako ^^ . a zamknuta bola ta, ktora bola v nespravnej sekcii takze postup bol spravny tiez