Puka v hardisku
Puka v hardisku
Zdravim kupil som si v utorok MSI GE60 0ND-465XCZ a počujem ako keby pukalo v hardisku a ešte mám problem z webkamerou neberie ovladač mam ist ten notebook reklamovať a viem že mi to robil aj externý disk ked asi usb nemalo dobre napajanie a ked som ho prepojil do druheho už to nerobil a najhoršie je že ten notebook ma ochrannu znamku
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Puka v hardisku
V booku bol predinstalovany Windows?
Najdi si ovladace na stranke vyrobcu presne pre Windows ktory tam mas.
Ale ak si mal v booku uz Windowsu, kamera by na 99,9% ist mala, kedze vyrobca instaluje svoj OS so vsetkym potrebnym...
Ak naozaj nejde, tak moze byt ze kamera je HW poskodena.
Ovladac neberie - take neexistuje, bud ten ovladac je k tej kamere urceny, alebo nieje (nemoze kamera fungovat s ovladacom ktory nieje prenu urceny..). alebo posledna moznost - kamera je HW poskodena a treba book jednoznacne reklamovat.
Najdi si ovladace na stranke vyrobcu presne pre Windows ktory tam mas.
Ale ak si mal v booku uz Windowsu, kamera by na 99,9% ist mala, kedze vyrobca instaluje svoj OS so vsetkym potrebnym...
Ak naozaj nejde, tak moze byt ze kamera je HW poskodena.
Ovladac neberie - take neexistuje, bud ten ovladac je k tej kamere urceny, alebo nieje (nemoze kamera fungovat s ovladacom ktory nieje prenu urceny..). alebo posledna moznost - kamera je HW poskodena a treba book jednoznacne reklamovat.
Spoiler: ukázať
práveže ten notebook bol bez os a dal som tam win 7 professional msdn verziu
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Webkamera sa apína v biose, skús to ... teda pri pár strojoch sa mi to stávalo.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ked puka v HDD, to znamena ze je zivy
Kde si ho kupoval ?
ak v alze ako zanovny tovar ci bazarovy, tak im to vrat
Vo firme mame dva identicke notebooky Dell E4300, jeden sme pozicali uzivatelovy a po vrateni cokolada na touchpade ale co som chcel povedat, ze od tej doby pocut tiez take pukanie no nieje to ako hrkotanie v skrinke ktora nema odvibrovane ale vychadza to az v vnutra HDD. Takze je mozne, ze im padol ... vyrobnu chybu by som asi vylucil.
S webkou ... ked nenajde zariadenie ani v spravcovi zariadeni, tak ju nemas vobec zapnutu. Teda zrejme v BIOSe bude treba. Alebo instalujes zly ovladac.
Kde si ho kupoval ?
ak v alze ako zanovny tovar ci bazarovy, tak im to vrat
Vo firme mame dva identicke notebooky Dell E4300, jeden sme pozicali uzivatelovy a po vrateni cokolada na touchpade ale co som chcel povedat, ze od tej doby pocut tiez take pukanie no nieje to ako hrkotanie v skrinke ktora nema odvibrovane ale vychadza to az v vnutra HDD. Takze je mozne, ze im padol ... vyrobnu chybu by som asi vylucil.
S webkou ... ked nenajde zariadenie ani v spravcovi zariadeni, tak ju nemas vobec zapnutu. Teda zrejme v BIOSe bude treba. Alebo instalujes zly ovladac.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vopcham sa tuto,
mam stary acer kde su dva 160GB disky,nedavno nechcel ntb nabootovat a bolo pocut ako hdd sa roztoci a cvakne a tak znova a znova,
reku tak jeden skapal ako uz nejaky ten rocik ma tak jeden vyhodim a druhy bude ficat
otvorim a tam su 2 hdd v zapojene v takom ramceku,ktory sa potom zasuva do konektora
prehodil som oba na striedacku do pozicie MAIN a kua cvaka to aj pri jednom aj pri druhom(jeden bol vybraty pocas skusania)
je mozne je chyba je v tom ramceku,alebo odisli obidva?
//tak som ich este skusil zapojit po jednom na priamo,bez toho ramceka a cvakaju obidva slak aby to..
mam stary acer kde su dva 160GB disky,nedavno nechcel ntb nabootovat a bolo pocut ako hdd sa roztoci a cvakne a tak znova a znova,
reku tak jeden skapal ako uz nejaky ten rocik ma tak jeden vyhodim a druhy bude ficat
otvorim a tam su 2 hdd v zapojene v takom ramceku,ktory sa potom zasuva do konektora
prehodil som oba na striedacku do pozicie MAIN a kua cvaka to aj pri jednom aj pri druhom(jeden bol vybraty pocas skusania)
je mozne je chyba je v tom ramceku,alebo odisli obidva?
//tak som ich este skusil zapojit po jednom na priamo,bez toho ramceka a cvakaju obidva slak aby to..