Distribucia: steam
Zadarmo (free to play/race)
Este stale vo faze vyvoja, avsak uz dobre funkcne, aj s kupovatelnym obsahom
Su 2 mody simulacie, Amateur a Get Real. Get Real je za peniaze (aj ked velmi lacny). Ja ako beta tester ho mam zadarmo. No oba su dost zabava. Amateur sa da uhrat aj na klavesnici, ale na volante sa dosahuju neporovnatelne lepsie casy.
Konkretne ja mam momentalne zadarmo pristupnu 1 trat v 5 roznych verziach a asi 4 auta. Daju sa zadarmo hrat aj sutaze. Niektore su bez cien, no clovek si moze vyskusat auta (mozno aj trate), ktore by si inak musel kupit. Je aj sutaz o ceny, momentalne prebieha, je tam ako cena dost drahy intel hardware, no som okolo nejakej 670. pozicie a 2.7 sekundy za tym prvym

Momentalne je v hre obsahu este dost malo, ale bude pribudat. Co sa mne velmi nepaci, je, ze za vacsinu toho obsahu sa musi platit a je relativne drahy. No napisal som im feedback, ze to robia zle. Aj ked pochybujem, ze sa z mojho feedbacku poucia, no aspon som to skusil.
Co sa tyka hratelnosti, je to podla mna super. Kvalitne spravene a zabavne. Multiplayer ani zavoy s AI zatial nie su, zatial vsetko len na cas.
Steam link:
http://store.steampowered.com/app/211500/