Radeon 4870 Sapphire
Radeon 4870 Sapphire
Zdravim, karta je zrejme KO, po zapnuti PC nenabehne obraz, na karte svietia 3 zelene ledky a 1x bliknu 3 cervene. Pc s inou GK ide. No chcem sa preto uistit, ze ci ste sa niekto nestretol s takouto chybou karty a ze ci je naozaj suca len do kosa. Hral som doom3 a pc sa zrazu vypol a odvtedy nejde. Dakujem za odpoved.
Re: Radeon 4870 Sapphire
Kartu som rozobral, vycistil, dal som novu pastu, zlozil a po zapnuti obraz nabehol. Vsetko je zatial ok, no dokedy , no nechce sa mi ficat na 2MB pci karte A kupovat novu kartu taktiez nebudem, kedze pc je stare jak Praha, core2duo.
alfik166 napísal:Kartu som rozobral, vycistil, dal som novu pastu, zlozil a po zapnuti obraz nabehol. Vsetko je zatial ok, no dokedy , no nechce sa mi ficat na 2MB pci karte A kupovat novu kartu taktiez nebudem, kedze pc je stare jak Praha, core2duo.
to je dobre este vydrzi asi sa len prehrievala preto nanaskocila a kodide tak ju este upec v trube aby sa obnovil cin a potom ti uz po pol roku mozno viac odide uplne a potom sejmi chladice a vyhod ju alebo predaj pre zberacov zlata ... inac nevydarena 4870 zbytocne 2 jadra co ma vykon skoro ako 4850
TOu nevydarenou myslis 4870x2 ta dvojjadrova ? Jj v tej rure som to raz skusal, no prisel kamos a akosi som pozabudol, pi... len dymu, smradu v kuchyni a z gk len uhlik Bola to 8800GTS 320MB.