odolne sluchadla na doma s dobrou izolaciou

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
molnart
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

odolne sluchadla na doma s dobrou izolaciou

Príspevok od používateľa molnart »

Tak konecne som zistil dovod nasratosti mojej frajerky kazdy vecer: sluchatka ktore pouzivam ku kompu velmi prepustaju zvuk a budia ju zo spanku. Takze hladam nieco nove:

Ako vzdy, moje poziadavky su celkom konkretne, a mozno aj nesplnitelne:
  • - cirkumauralne, teda aby som do nich mohol schovat cele ucho
    - dobre izolujuce smerom na von, teda aby to nerusilo okolie
    - odolny design, ak mozne co najviac kovu, nakolko mi sluchatla dost casto padaju na zem, a vsetky domace sluchadla v minulosti som musel vyradit lebo sa rozlomili
    - nie moc citlive - neviem ako to opisat, ale mam doma Sennheiser HD485, a tie su strasne citlive, v tom zmysle ze strasne v nich pocut sum z kompu napr. pri pohybe mysou, kym na inych sluchadlach (napr. Koss Porta Pro, Senn CXL400, nejaky lowend Philips) to neni pocut vobec
    - nech zneju dobre na rosk a metal, ale zvukova stranka ma nejako extra netrapi, na to aby som si sustredne vypocul nejaky album si - najdem cas tak 2-3x do roka...
    - kruteny kabel by bol plus
    - cena do 100 eur
Na head-fi som sa pozeral po Sony MDR-V6, ale u nas sa nedaju zohnat, navyse sa mi zda ze su skorej urcene na vonku ako na doma.
Tak skuste poradit nieco.

Dakujem

edit: co tak tieto? http://www.alza.sk/audio-technica-ath-m ... heureka.sk
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)

Návrat na "Nákupná poradňa"