bachol som novy 140mm fractal silent fd-fan do predku skrinky, zapojeny do CHA_FAN2, a mršina po zapnuti PC sa roztoci iba v 1/10 pripadov, prevazne teda so sebou len tak škubne a to je cele, musim mu pomoct prstom aby sa roztocil
je to vadny ventilator ? alebo o co tu ide
ventilator sa neroztoci
Re: ventilator sa neroztoci
nereguluje ti ho doska na 5V? vacsina fanov sa pri nizkych napatiach neroztoci... pozri v biose co tam mas nastavene.
hej reguluje ale nedaju sa tam vybrat jednotlivo samostatne CHA_FANY, a ked vypnem regulaciu sice sa roztoci ale zvysne FANY spravia z bedne vysavac.
jedine ze ho dam rovno na vetvu zo zdroja , no ale niekde splasit redukciu z mini3pin na ten velky.
a trtosit sa do alzy po kablik za 1,50€ ach jaj
jedine ze ho dam rovno na vetvu zo zdroja , no ale niekde splasit redukciu z mini3pin na ten velky.
a trtosit sa do alzy po kablik za 1,50€ ach jaj
ked do zdroja ides cez 3pin/molex tak vies jednoducho prehodit kabliky tak aby ti isiel 7V http://www.techpowerup.com/articles/other/137
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Presne, konečne to niekto povie na rovinu. Proste každý kto absolvoval strednú školu jednoducho nemôže kupovať "redukcie" na 5V a pod. Pretože tým vlastne hovorí, že sa tam nič nenaučil. Takisto si môžeš vyrobiť aj 12 - 3.3V a pod.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
no az na to ze ten vetrak ma len takyto kablik
cize potrebujem toto:
cize potrebujem toto:
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ani to nepotrebuješ, ale dobre
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
no bez toho aby som odstrihol ten female pin z ventilatora si to neviem predstavit
tak budem rad ked mi to objasnisadun napísal:no bez toho aby som odstrihol ten female pin z ventilatora si to neviem predstavit
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Aký má zmysel citovať sám seba / písať dve správy za sebou?