caute, kedze mama mi vyprala moj ipod nano 3gen(nastastie ma stal len 35E) tak sa pozeram po novej mp3 rozmyslal som nad
1. Ipod Shuffle 6.gen
2. Cowon iAudio E2
3. Ipod Nano 2-5 gen z bazaru
4. irver e300
5.nieco ine?
Rozpocet do 60E
kapacita mi postaci tak 2-4gb ak viac tak potesi a pozadujem aj kvalitu zvuku od toho. Voci sandiskom mam odpor
ako to vidite vy?
mp3ka
Re: mp3ka
mobil nemas? lebo podla mna je v dnesnej dobe zbytocne vyhadzovat prachy za mp3ku....
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
neviem ako su natom nove ZENy od creativu, ale tie prve modely boli fakt dobre aj zvukovo aj vydrzou
ten moj som pocuval v skole aj pri cestovani tak 2 hodiny denne a nikdy sa nevybil, stacil mu ten kusok co sa baterka dobila ked som tam vymienal hudbu
jediny problem s mojim, bol ze ked sa zahrial na slnku odmietal sa zapnut a musel som cakal kim vychladne
ten moj som pocuval v skole aj pri cestovani tak 2 hodiny denne a nikdy sa nevybil, stacil mu ten kusok co sa baterka dobila ked som tam vymienal hudbu
jediny problem s mojim, bol ze ked sa zahrial na slnku odmietal sa zapnut a musel som cakal kim vychladne

Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
no kukal som recenzie, a ten cowon vraj lepsi ako shuffle ipod ale ten na ktorom ste museli mat len apple sluchadla takze tazko povedat co si z toho mam zobrat. Vidim to tak ze asi kupim o5 nano z bazaru alebo popripade nejaky lepsi cowon
co myslite?
//tak zohnal som nano 2gen za 5E, to mi posluzi ako zaloha a casom si kupim nejaky lepsi cowon za bazaru

//tak zohnal som nano 2gen za 5E, to mi posluzi ako zaloha a casom si kupim nejaky lepsi cowon za bazaru