Rozdiel medzi bateriami
Rozdiel medzi bateriami
Aky je rozdiel medzi
http://baterie-do-mobilnych-telefonov.h ... -extended/
a
http://baterie-do-mobilnych-telefonov.h ... axy-nexus/
ked ta s vacsou kapacitou je lacnejsia ? Pripadne aku bateriu s vacsou kapacitou by ste poradili na galaxy nexus.. ci sa to vobec oplati/alebo tam je nejake riziko ze sa doserie ta bateria a zoberie aj telefon zo sebou ? . ( asi to malo ist do nakupnej poradne ale chcel som len vediet rozdiel medzi tym).
http://baterie-do-mobilnych-telefonov.h ... -extended/
a
http://baterie-do-mobilnych-telefonov.h ... axy-nexus/
ked ta s vacsou kapacitou je lacnejsia ? Pripadne aku bateriu s vacsou kapacitou by ste poradili na galaxy nexus.. ci sa to vobec oplati/alebo tam je nejake riziko ze sa doserie ta bateria a zoberie aj telefon zo sebou ? . ( asi to malo ist do nakupnej poradne ale chcel som len vediet rozdiel medzi tym).
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Rozdiel medzi bateriami
ten lacnejsi je fake, resp. lacna cina. na heureke sa sice pise Mugen, ale ked pojdem priamo na stranku mp3.sk tak je to noname baterka. Mugen je asi jediny znackovy a doveryhodny vyrobca neoriginalnych baterii, tie ostatne vacsinou tu kapacitu maju iba deklarovanu ale v skutocnosti casto nedosahuju vydrz ani originalov v nizsou deklarovanou kapacitou.
este ohladom tej folie na display http://www.alza.sk/screenshield-pro-sam ... .htm#popis .. nebudu tam bubliny / horsie reagovat display na dotyk potom ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ak to spravne nalepis, nemali by byt, ale jeden tam pisal ze
inac ako to suvisi s povodnou temou?Nešlo správně srovnat, nešlo vyhladit od bublinek, ovlivňovalo citlovost dotyků
Tak vytvarat dalsiu temu som nechcel kvoli 1 otazke.. ale mohol som upravit prvy prispevok aspon no
ak budes lepit podla nejakeho navodu (yt) tak by nemali. Ja som na svoje htc a nexus nalepil spolu uz asi 10 folii a stale mi ostala aspon jedna mala bublinka
.
do kupelne do hola.. naparit to riadne, vypucovat obrazovku a nalepite na prvy sup bez bublinky a nejakej spinky..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Fólie za 12€? ja používam 6kusov za 2 dolare. . Treba ich vediet nalepit, mne nerobia problem ani tie za 2 doláre, i keď je pravda že niesu najlepšie (je v tom rozdiel, no po tolkych mobiloch mi to nejako neleži na srdci), ale buď mám fóliu a rozbijem displej alebo ju nemám a ani ho nepoškrabem takže premňa jasná voľba. Inak ešte anker je dosť dobrá značka čo sa neoriginál batérií týka, resp. majú udávanú výdrž.
ja ti neviem, aj noname baterky mavaju slusnu vydrz a kapacitu (za tu cenu)
a tie dvojdolarove folie po mesiaci pouzivania vyzeraju ako kvalitne po 3 rokoch pouzivania
a tie dvojdolarove folie po mesiaci pouzivania vyzeraju ako kvalitne po 3 rokoch pouzivania
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
vydrz a kapacitu mat mozu, ale az ti to v telefone streli, tak sa necuduj...neoriginaly su take lacne preto, ze okrem absencie znacky za ktoru platis tam niesu ani ochrany proti prebitiu, skratu a podobne. Takze ak sa daco baterke stane, mas z mobilu maly granat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Blbost. Vsetko mas made in china, mozem ti najst xy clankov o original bateriach, ktore vybuchli (tusim Sony mala take problemy). Kazdy ide dnes len po cene, vsetko sa robi v jednej tovarni, akurat tie "originaly" maju na sebe inu "znackovejsiu" znacku a tym aj vyssiu cenu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
tak tak.. kopec padelkov sa robi na vyradenych znackovy linkach
co sa tyka bateriek tak by som sa nebal Ankeru
Vymenil som origo baterku v HTC Sensation Xe (1700vku po skoro 2e pouzivania) a z Ankerom mam v priemere +4h oproti starej baterke
po tom co som cital na Mugen tak tychto bateriek by som sa ani nedotkol (mugen 3000 pre sensation vydrzi menej ako origo 1500 a pod)
Vymenil som origo baterku v HTC Sensation Xe (1700vku po skoro 2e pouzivania) a z Ankerom mam v priemere +4h oproti starej baterke
po tom co som cital na Mugen tak tychto bateriek by som sa ani nedotkol (mugen 3000 pre sensation vydrzi menej ako origo 1500 a pod)
dobrý bullshit.hawkeye napísal:co sa tyka bateriek tak by som sa nebal Ankeru
ja som do sensation kúpil už pred rokom mugen 1950 mAh a mám výdrž podstatne vyššiu, má vlastný tepelný senzor čo len svedčí o kvalite produktu.