Caute, vyberam projektor, drziak na projektor a nejake kable, vsetko dokopy za 1030€ (rozpocet v projekte), z coho 900 mam na projektor, 70 na drziak a 60 na kable.
Pripojenie Xboxu k projektoru by som chcel riesit tak, ze spravim HDMI zastrcku na stene, univerzalne pouzitelnu, do ktorej mozem zapojit aj Xbox, ci notebook. Podporuju projektory funkcie vystupu zvuku, teda aby som privedeny signal zvuku z HDMI zastrcky potom poslal do receivera tiez HDMI alebo nejak inak?
Projektor bude primarne pouzivany na filmy a Xbox s Kinectom. Bol by som rad, keby bol aspon HD, najlepsie asi sirokouhly, 4:3 je asi prezitok na toto pouzitie. FHD sa asi do rozpoctu nejaky rozumny nevojde, zatial som pozeral na Epsony s 3LCD technologiou, no neviem ako su na tom DLP od Benq a podobne, vraj tam je rozdiel v tom, ze svietivost pri Epsone je aj vo farebnom spektre, pricom ine znacky vraj udavaju svietivost len v bielej. To mam od prezentacneho pracovnika stanku Epson, takze to neberiem ako 100% info.
Vedeli by ste mi poradit s tymto riesenim, co kupit, aky drziak a podobne? Na kupovanie mam cas este, takze ak je vyhodne pockat, tak mam cas do augusta.
Vdaka.
Projektor do 900€
Projektor do 900€
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Projektor do 900€
benq w1070, podla recenzii takmer skvely dokonca hovoria o najlepsom 3D. Cenovka 770,-eur vratane dph takze si hlboko pod limitom, full hd + 3d !! Neviem ci splna tvoje naroky a tie hdmi veci, tipujem ze ano.
Nazivo som ho este nevidel, ale brusim si zuby. Nechcem to na filmy, to je kravina so vsetkymi projektormi podla mojich meritok - potrebujem pocitacove prezentacie.
Mozno ta zaujme http://www.projectorcentral.com
Nazivo som ho este nevidel, ale brusim si zuby. Nechcem to na filmy, to je kravina so vsetkymi projektormi podla mojich meritok - potrebujem pocitacove prezentacie.
Mozno ta zaujme http://www.projectorcentral.com
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
vdaka, tak aj podla toho http://www.trustedreviews.com/best_proj ... %C2%A31500 to vyzera na tento http://projektory.heureka.sk/benq-w1080st/
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
Tak projektor by aj bol, ale neviem, ci sa ta kablovacka da vyriesit jednoduchsie a lacnejsie, alebo musim tahat 2 dlhe kable.
1. Prva alternativa, 2 dlhe kable, jeden pojde zo zastrcky na stene do AV receivera (cca 22 metrov po stene) a spat od AV receivera do projektora (cca 23 metrov). Nevyhoda su 2 dlhe kable, ale viem, ze to bude fungovat.
2. Druha alternativa je taka, ze potiahnem kabel z HDMI zastrcky do projektora do 1ho vstupu (cca 5,5 metra) a jeden dlhy od projektora do AV receivera (cca 23 metrov) s tym, ze by tam bola podpora spatneho posielania audio signalu z projektora do AV receivera. Je to mozne? musi to podporovat projektor? Ako to zistim? Co k tomu treba?
Mohli by ste navrhnut, ktore riesenie je lepsie a ake kable, aku zastrcku na stenu kupit? Myslim, ze ked usetrim na projektore nieco a aj na Xboxe, tak mozem ist niekde ku 100€, no ideal niekde okolo 60€.
Vdaka
1. Prva alternativa, 2 dlhe kable, jeden pojde zo zastrcky na stene do AV receivera (cca 22 metrov po stene) a spat od AV receivera do projektora (cca 23 metrov). Nevyhoda su 2 dlhe kable, ale viem, ze to bude fungovat.
2. Druha alternativa je taka, ze potiahnem kabel z HDMI zastrcky do projektora do 1ho vstupu (cca 5,5 metra) a jeden dlhy od projektora do AV receivera (cca 23 metrov) s tym, ze by tam bola podpora spatneho posielania audio signalu z projektora do AV receivera. Je to mozne? musi to podporovat projektor? Ako to zistim? Co k tomu treba?
Mohli by ste navrhnut, ktore riesenie je lepsie a ake kable, aku zastrcku na stenu kupit? Myslim, ze ked usetrim na projektore nieco a aj na Xboxe, tak mozem ist niekde ku 100€, no ideal niekde okolo 60€.
Vdaka
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tuto nemam ponatia, trosku by som sa obaval kvality z dvoch nadpajanych takto dlhych kablov. Dokial nemas optiku...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.