baltimora napísal:1) Ale ten adaptér je pre skrinku s USB 2.0 a základnú dosku s USB 3.0, ja to potrebujem opačne, neviem či u nás je také niečo... Ale asi by to malo existovať i opačne...
A na to si prisiel s prepacenim ako ? Mas tam interny female USB2 konektor ktory strcis do dosky (na doske mas piny, na konektore dierky) a na druhej strane mas male USB3 konektor (ma piny), do ktoreho strcis USB3 konektor z predneho panelu.
baltimora napísal:2) Tak ten popis F_PANEL neviem kde zoženiem, či môže to byť uvedené na doske ? lebo nemám od tej dosky žiadne papiere... Tam ide o tlačidlo RESET ?
Ano, to je konektor pre zapojenie Power tlacitka a LED, reset tlacitka, HDD LED, speaker. Osobne si myslim, ze bude identicky ako na tom obrazku vyssie pri inej doske co vyrobila ASUS pre HP.
baltimora napísal:Tá skrinka Fractal Define R4 vyzerá fajne, akurát je už tak nad rozpočet, ale premýšľam, či sa mi to oplatí... Čítam o tej skrinke nemá ledku pre indikáciu činnosti HDD ?
Nema, ale mozes spravit to co ja - zapojis tu jedinu LED ako HDD LED a nebudes mat Power LED.
Ale ako pisem, na 90% to budu standardne konektory, len treba najst popis ked nie je ani na doske.