Ahojte.
Svagor ma tablet Samsung Galaxy Tab GT-P1000 a potreboval by do neho dostat novsiu ROMku, aby do tabletu vedel instalovat nove aplikacie. Samozrejme to padlo na moju hlavu Moc s tymito vecami skusenosti nemam, zatial som rootoval a nasledne flashoval len moju Motorolu Defy+ a moc slavne to nedopadlo Potom mi pohol jeden typek na G+.
Na XDA som pozeral pouzitelne ROMky. Najradsej by som tam dal CM10nu s co najnovsim Androidom 4.x.x. Nasiel som ale vacsinou len testovacie verzie. Ziadnu FINAL, ktora je urcena na kazdodenne pouzivanie. Vie niekto odporucit spolahlivo chodiacu ROMku s co najnovsim Androidom? Pripadne dat link na studovanie?
Dakujem.
Samsung Galaxy Tab GT-P1000
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Samsung Galaxy Tab GT-P1000
Mozno to niekomu pomoze:
Postup bol takyto:
1) root pomocou programu SuperOneClick-v2.3.3
2) instalacia aplikacie z Google Play ROM Manager, cez nu nasledna instalacia ClockworkMod Recovery
3) backup povodnej ROM
4) instalacia CM10 cez ROM Manager
http://img705.imageshack.us/img705/9123/p1050316e.jpg
Postup bol takyto:
1) root pomocou programu SuperOneClick-v2.3.3
2) instalacia aplikacie z Google Play ROM Manager, cez nu nasledna instalacia ClockworkMod Recovery
3) backup povodnej ROM
4) instalacia CM10 cez ROM Manager
http://img705.imageshack.us/img705/9123/p1050316e.jpg
No paráda díki za návodík nakoniec si si poradil sám :p Pre budúcnosť, na XDA nájdeš všetko
btw ako je na tom s rýchlosťou? pomohlo to dačo?
btw ako je na tom s rýchlosťou? pomohlo to dačo?
- Odar
- Pokročilý používateľ
Na XDA najdes sice vsetko, ale ked to robis 1. X, pritom improvizujes, lebo step-by-step navod celkom na tvoje zariadenie nesedi, tak je dobre mat niekoho, kto vie v pripade problemov poradit. Rychlost je podla mna slusna, sem tam si to trosku zalaguje, ale finalne slovo bude musiet povedat az moj svagor, ktory s Android 2.2 zil, takze to bude vediet porovnat. Ja som ale spokojny, co som skusal, chodilo v pohode. Urcite je to ovela sviznejsie, ako CM10 na mojom telefone Motorola Defy+. Ta to prezuva trosku viac. Ale ked chces instalovat nove aplikacie z Google Play, tak na vyber moc nemas.
pravda nedavno som kupil note a zaciatky boli peklo. To si vsak clovek osvojí, dačo zariskuje a potom to už ide
- Odar
- Pokročilý používateľ
Vies, ked som flashoval svoju Defy+, tak som to bral tak, ze ked z nej bude brick, tak si zanadavam a kupim novy telefon. Ale ked to robis niekomu inemu, aj ked ho upozornis na to, ze to moze skoncit zle, tak je to zodpovednost. Nie su to hracky za 10 EUR. Ale chvalabohu sa podarilo.