E-Shop, ktorý je najlepší
E-Shop, ktorý je najlepší
Čaute,
mám na vás jednoduché otázky. Ktorý eshop je podľa vás najlepší?
Keď budete uvádzať tak píšte aj skúsenosti s nimi, prístup k zákazníkom a pod. Ďakujem
mám na vás jednoduché otázky. Ktorý eshop je podľa vás najlepší?
Keď budete uvádzať tak píšte aj skúsenosti s nimi, prístup k zákazníkom a pod. Ďakujem
Spoiler: ukázať
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Re: E-Shop, ktorý je najlepší
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Hmm, ja chcem aby sem ľudia dali svoje aktuálne skúsenosti a jaké eshopy existujú.. Tam je to piate cez deviate zle sa vyznáva v tom
//a pozri aj laskavo sem http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 40&t=82686 ! - newmi
//a pozri aj laskavo sem http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 40&t=82686 ! - newmi
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
mas ich milion 500, tak skus pouzit google, zalezi aj kde, alebo len v tvojom okoli? a na co ti to je?
mas to ako s autom...ktore je najlepsie?
mas to ako s autom...ktore je najlepsie?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
vseobecne ziadny...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
na alzu sice vela ludi nadava, ale ja som s nimi v principe spokojny. aj ked nie najlacnejsi, maju velky vyber a su nablizku. u mna zakladnou poziadavkou pre eshop je aby som si mohol osobne vyzdvihnut tovar, kedze tovar nemam kam dat zaslat.
este odporucam tntrade.sk, su tam fajn pracovnici s ktorymi sa da pokecat a vedie odborne poradit aj v detailnych veciach, ceny ujdu a maju aj veci ktore inde nezohnat (skrinky, klavesnice, rozne redukcie a adaptery). a samozrejme tichepc.sk, skoda ze su trosku od ruky.
este odporucam tntrade.sk, su tam fajn pracovnici s ktorymi sa da pokecat a vedie odborne poradit aj v detailnych veciach, ceny ujdu a maju aj veci ktore inde nezohnat (skrinky, klavesnice, rozne redukcie a adaptery). a samozrejme tichepc.sk, skoda ze su trosku od ruky.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
a co tak shark obchod ? ma dobre ceny . A najlepsie ceny ma urcite gigastore ale sa mi zda ze ziadna dostupnost produktov asi sa na ne dlho caka
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
x ludi x skusenosti )
Stale najdes niekoho kto nemal niekde problem a bude preferovat obchod A, zasa v obchode B problem mal a ten nebude, aj ked zvysok povie ze obchod B je bezproblemovy.
Riesis neriesitelne podla mna..
Neviem ci si myslel eshop ITckovy, alebo vseobecny..
Ak nieco nakupis v hej, shark, shoppie, electroworld /ma zaujimave ceny na vela veci/ mall.sk pripadne alza.sk vsetko su to velke obchody, tak asi neurobis chybu.
Vyhol by som sa malym shopom, takym, ze ked das najst nejaku vec najlacnejsie cez heureku, vybehne ti tam 10shopov o ktorych nikto nepocul velmi s cenou o 10-15%nizsou ako maju overene shopy. Tym by som sa vyhybal, ta nizka cena niekde musi mat zadrhel, ci pri reklamacii a podobne.
Ale zasa netvrdim, ze ked nakupis v tych overenych shopooch co pisem vyssie, ze pri prip. reklamacii budes spokojny.. Len to %nto v pripade problemov je urcite mensie ako ked nakupis veci v neoverenych obchodoch, ktore maju jednu malu predajnicku kde mozno ani nedovoluju osobny odber
Stale najdes niekoho kto nemal niekde problem a bude preferovat obchod A, zasa v obchode B problem mal a ten nebude, aj ked zvysok povie ze obchod B je bezproblemovy.
Riesis neriesitelne podla mna..
Neviem ci si myslel eshop ITckovy, alebo vseobecny..
Ak nieco nakupis v hej, shark, shoppie, electroworld /ma zaujimave ceny na vela veci/ mall.sk pripadne alza.sk vsetko su to velke obchody, tak asi neurobis chybu.
Vyhol by som sa malym shopom, takym, ze ked das najst nejaku vec najlacnejsie cez heureku, vybehne ti tam 10shopov o ktorych nikto nepocul velmi s cenou o 10-15%nizsou ako maju overene shopy. Tym by som sa vyhybal, ta nizka cena niekde musi mat zadrhel, ci pri reklamacii a podobne.
Ale zasa netvrdim, ze ked nakupis v tych overenych shopooch co pisem vyssie, ze pri prip. reklamacii budes spokojny.. Len to %nto v pripade problemov je urcite mensie ako ked nakupis veci v neoverenych obchodoch, ktore maju jednu malu predajnicku kde mozno ani nedovoluju osobny odber
Ďakujem, že ste sa vyjadrili ja osobne som kupoval buď cez http://alza.sk alebo http://ediscomp.sk. Spokojnosť tam bola, prístup férovy, tovar na čas dodaný
Za mňa alza - vyhráva dostupnosť tovaru a možnosť mať ho v daný deň ak stihnem objednať doobeda. A to že majú tonu vecí skladom.
Zdieľame asi rovnaký názor ale chcem skúsiť tichepc.skBroslowski napísal:Za mňa alza - vyhráva dostupnosť tovaru a možnosť mať ho v daný deň ak stihnem objednať doobeda. A to že majú tonu vecí skladom.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ale Ty odoberas v Blave ci? Ze si ho mozes tak skoro vyzdvihnut, nie?Broslowski napísal:Za mňa alza - vyhráva dostupnosť tovaru a možnosť mať ho v daný deň ak stihnem objednať doobeda. A to že majú tonu vecí skladom.
MaYoR tichepc bude urcite lepsie ako alza ak sa na to pozeras aj z dlhodobeho hladiska, pripadnej reklamacie a podobne
jj, asi vyskúšam tie tichepc. Zaujalo ma to aj cenami aj celkovo sortiment