Poloha zdroja v skrinke.
Poloha zdroja v skrinke.
Zdravím.
Kupil som skrinku Corsair 650D ktorá má umiestnenie zdroja na spodku.Kedže je zospodu filter mal by sa zdroj umiestniť vetrákom nadol k filtru ak sa mylim opravte ma. Na nete som našiel video k tejto kase a tam je zdroj umiestnený vetrákom nahor smerom do skrinky. Ako sa to vlastne má umiestniť idealne.Comp som už zložil a zdroj som umiestnil s vetrákom nadol smerom k filtru.Mám ho otočiť?Dik.
Kupil som skrinku Corsair 650D ktorá má umiestnenie zdroja na spodku.Kedže je zospodu filter mal by sa zdroj umiestniť vetrákom nadol k filtru ak sa mylim opravte ma. Na nete som našiel video k tejto kase a tam je zdroj umiestnený vetrákom nahor smerom do skrinky. Ako sa to vlastne má umiestniť idealne.Comp som už zložil a zdroj som umiestnil s vetrákom nadol smerom k filtru.Mám ho otočiť?Dik.
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Re: Poloha zdroja v skrinke.
Nie je obrátená.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
a ten zdroj je podľa teba vetrákom na hor?
ak dáš dole zdroj , a vetrák smerom hore je to to isté akoby bol v skrinke hore
pointa zdroja v skrinke dole je v tom že chladí iba sám seba, tj je tichší a nehreje toľko
ak dáš dole zdroj , a vetrák smerom hore je to to isté akoby bol v skrinke hore
pointa zdroja v skrinke dole je v tom že chladí iba sám seba, tj je tichší a nehreje toľko
Spoiler: ukázať
Priložené foto je z mojej case.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Madrzo, ved si si vsimol ked si tam daval zdroj ze pod nim je perforovane miesto... naco by tam inac bolo, keby sa planovalo aby mal zdroj ventilator hore?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
podla mna sa to neda takto plosne povedat. ten corsair je v pohode, lebo ma pekne vysoke nohy, ale napr. keby ze pod mojim Fractal Arc mam nejaky koberec, tak urcite dam zdroj opacne (ventilatorom hore), lebo ma nizke nohy a zdroj by nemal odkial tahat vzduch.
Vôbec to nie je to isté ako keby bol hore. Na vrchu skrinky sa celkovo akumuluje teplo zo vštkých komponentov. Na spodku je takmer jedno ako ho otočíš, pretože teplo prosto nejde nadol. Jediná možosť skade by bral teplý vzduch je od grafiky, lenže tie vyfukujú teplo von a nasávajú smerom od spodku, takže je to jedno. Otočený môže byť na spodnom fleku ako chce, tozdiel bude minimálny.
To my je jasné. Lenže na nete jeden tipek predvádzal tuto istu case zo zdrojom ktorý bol otočený vetrákom smerom hore preto som sa nato pital.felipe25 napísal:Madrzo, ved si si vsimol ked si tam daval zdroj ze pod nim je perforovane miesto... naco by tam inac bolo, keby sa planovalo aby mal zdroj ventilator hore?
...inho case je na parketách a má 3cm nožičkymardzo napísal:To my je jasné. Lenže na nete jeden tipek predvádzal tuto istu case zo zdrojom ktorý bol otočený vetrákom smerom hore preto som sa nato pital.felipe25 napísal:Madrzo, ved si si vsimol ked si tam daval zdroj ze pod nim je perforovane miesto... naco by tam inac bolo, keby sa planovalo aby mal zdroj ventilator hore?