Po kazdom resete to vypisuje?
Skusil by som - manualne odpojit a zapojit fan... nic ine len to. - pripadne ak sa da, skus ho dat do ineho konektora na doske, ak mas volny. / lenze toto Ti bude pisat aj tak, lebo ak ho odpojis a das inde, tak musis v BIOSE vypnut kontrolu CPU fanu - vid nizsie/
Ak nepomoze resetni BIOS. - clear cmos cez jumper.
Ak nepomoze ani to skusil by som Update BIOSU - kludne rovnaku verziu.
Ak nepomoze ani to, pozri sa v BIOSE asi zalozka Health - budes tam mat nastavene, aby ta BIOS varoval ked CPU Fan zlyha, tak to daj na disabled. - toto mozes urobit kludne ako uplne prve v poradi, a odstranit tym problem, len - kedze cpu fan je velmi dolezity, radsej by som sa to snazil odstranit inac ako zrusenim toho upozornenia.
V tej zalozke sa toho da ponastavovat viac, posli fotku co tam vsetko mas v PC Health /prip. iny nazov, su tam teploty a otacky vetrakov vacsinou/ a poriesime.
EDIT:

pozeram ze som to kus nepochopil... ty mas iny problem, v clanku to vobec nepises, iba v nadpise.. podla toho sa ti mozno uvolnil fyzicky chladic z procaka.. alebo ventilator kruti pomalsie? inak by bios nepisal taku chybu.. takze toto vyssie ignoruj, myslel som ze ta trapi ta hlaska, nie teploty, to je vaznejsie a fyzicky ako sw problem.
Takze ak si si tam daval chladic - skus ho dat dole, prepastovat procak, a nazad.