problem s wifi adapterom
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
problem s wifi adapterom
Zdravim kamarát ma problem s noteboookom kúpil model Lenovo g580 20150 a hodil si tam win 7 64bit . zo stránok lenova sme stiahli drivre na lan aj wifi . ale wifi nejde rozbehať neukazuje v pc ani adapter čisto len bluetooth a sieťovy adaptér - atheros . inak wifi adapter tam nie je . skúšali sme preinštalovanie všetkych týchto driverov ale nič . neviete čo môže robiť zlobu ? pod linuxom išla wifi ževraj hneĎ . v device managerovi píše na wifi driveri unknown device alebo driver už neviem skratka jak keby ta wifi v tom nb ani nebola program na prácu s wifi wimax píše po spusteni : WiMax adapter is missing. dik za rady
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: problem s wifi adapterom
Tak wifi už beží . ďakujem felipe25 za ochotu pomôcť s problémom , buď bol problém v tom že teda nebol najprv nainštalovaný framerok 4.5 alebo na stránke vyrobcu bol trošku chaos a stiahli sa odlišné driveri viď tunak : http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?
keďže som len na hrubo pozrel stránku s drivermi a do oka mi v padla hneĎ posledná kolonka "Wireles LAN" ktorá pravdepodobne neobsahuje potrebný driver tak to možno preto nešlo .
totižto kolonka "networking:wireless LAN " pravdepodobne obsahuje všetky potrebné driveri a tým pádom už všetko funguje adapter wifi hneď po reštarte nabehol
nerozumiem načo tam má vyrobca tu poslednu kolonku Wireless LAN mohlo to ušetriť hodne času
keďže som len na hrubo pozrel stránku s drivermi a do oka mi v padla hneĎ posledná kolonka "Wireles LAN" ktorá pravdepodobne neobsahuje potrebný driver tak to možno preto nešlo .
totižto kolonka "networking:wireless LAN " pravdepodobne obsahuje všetky potrebné driveri a tým pádom už všetko funguje adapter wifi hneď po reštarte nabehol
nerozumiem načo tam má vyrobca tu poslednu kolonku Wireless LAN mohlo to ušetriť hodne času
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Super..
A WindowsUpdate neukazal driver? Malokedy nevidim driver od Microsoftu na nove booky
A WindowsUpdate neukazal driver? Malokedy nevidim driver od Microsoftu na nove booky
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
windows update po instalacii treba vyskusat. - ,manualne samozrejme.