bateria v pr*eli ?
bateria v pr*eli ?
ahoj
mam stary dell laptop studio xps 1340 a mam podozrenie ze mi odisla baterka. nevie sa nabijat a pri spusteni pc, mi uvodna ubrazovka vyypise nieco ako ze baterka nebola najdena.
vo win7 pise ze baterka zapojena ale nenabija sa.
som si stiahol zo stranky dell tu ich diagnostiku. vsetk omam ok okrem battery life.
na podporu som nevolal lebo tam cez vikend nie su.
da sa nejako "ozivit" ?
dik
mam stary dell laptop studio xps 1340 a mam podozrenie ze mi odisla baterka. nevie sa nabijat a pri spusteni pc, mi uvodna ubrazovka vyypise nieco ako ze baterka nebola najdena.
vo win7 pise ze baterka zapojena ale nenabija sa.
som si stiahol zo stranky dell tu ich diagnostiku. vsetk omam ok okrem battery life.
na podporu som nevolal lebo tam cez vikend nie su.
da sa nejako "ozivit" ?
dik
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: bateria v pr*eli ?
nemas co ozivovat. umrela, sprav jej pohreb a kup novu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
nova stoji tolko co polovica PC...
toto nepomoze ci je to hovadina ?
toto nepomoze ci je to hovadina ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.ehow.com/how_5756437_revive-dead-dell-battery.html
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
kup od cinana kompaktibilnu
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
a vybuchne mi v pc.Toman napísal:kup od cinana kompaktibilnu
som videl dokument ako sa tie baterky napr do mobilov vyrabaju a dovazaju sem. tie najhorsie nemaju vnutry tu stopku proti neustalemu prebijaniu a mozu buchnut
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ak sa bojis Cinskej, kup si novu origo alebo nebudes mat ziadnu.
Alebo si kup novy book
Alebo si kup novy book
Spoiler: ukázať
fiha
vy ste mi tu teda vsetci odbornici ^^
vy ste mi tu teda vsetci odbornici ^^
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Tiez nechapem co cakas. Snad si nemyslis ze das nejak dokopy pouzivanu baterku. Keby to slo, tak by sa nepredavali nahrady.
Mas out baterku, nemas ziadnu inu moznost len kupit novu, alebo kupit Cinu, alebo kupit novy book.
A bojis sa Ciny a chces riesit ozivenie?? To skor by som tam dal Cinu, ako akukolvek repas bateriu
Mas out baterku, nemas ziadnu inu moznost len kupit novu, alebo kupit Cinu, alebo kupit novy book.
A bojis sa Ciny a chces riesit ozivenie?? To skor by som tam dal Cinu, ako akukolvek repas bateriu
ja som sa pytal na tu metodu to dat do mraznicky. ten link, ktory si nikto neotvoril
Tak to daj do chladničky, mrazničky už je mŕtva, treba skúšať hocičo môj známy ich kúše a potom chvíľu ešte idú
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
mraznicka je velmi pofiderna metoda ale na chvilu to mozno moze fungovat... objednal by som nejaku cinsku nahradu, este sa mi nestalo ze by mi buchli v ruke...
Steam: michalsveto
boze, ja mam v mojom xps uz 2 roky baterku made in china a nerobi problemy A ked ju das do mrazaku, co myslis, ze sa stane zazrak? To by boli plne mrazaky bateriek.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
o tej Cine pises ako keby sa tie original baterie nevyrabali tam iste . Mozno idu aj z tej istej fabriky len im daju inu nalepku. Tak ci onak je to najschodnejsia moznost, vybuchnut moze ale je to strasne mala pravdepodobnost, hlavne ked zoberies od overeneho sellera.
vybuchnut ti moze aj original, vid kauzy Sony, Dell, Apple
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438