Z tých dvoch čo si postol by som radšej volil tú Corsair 300R, podľa mňa je lepšie spravená a je na tom lepšie aj z pohľadu chladenia, keďže Shinobi je na tom dosť biedne čo sa týka nasávania čerstvého vzduchu cez tie dva predné fany, presnejšie povedané, dokopy tam nemá kadiaľ prejsť vzduch k tým fanom
DESKTOPMB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case:Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4 DESKTOP 2MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB) Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
co je podstatnejsie vzhlad alebo chladenie?
Ta Corsair sa mi velmi nepaci, Bitfenix je v pohode ale je to taka seda mys (nazivo nema taky elegantny dojem ako napr fractal r4).
Porozmyslal by som aj nad http://www.tichepc.sk/Lancool-K56N-Midi ... =001022007 - so zakrytym bokom by mala byt vcelku ticha, odvibrovanie hdd a celkovo spracovnnie mi pride byt na trosku lepsej urovni. aj ked corsair na tom nebude ovela horsie.
možno som sa až moc unáhlil a objednal som shinobi . Ale myslím si že až také hrozné riešenie to nebude . Komp bude na občasné hranie , šak uvidím čítal som asi 2 topiky na fore že ako rozložiť ventilátory v skrinke . kurnik tá čo poslal valistár tá je pekná
no keby si pockal trosku dlhsie na steame ked si mi pisal spravu tak...
ale shinobi nie je zla, budes spokojny... daval som ju do jednej zostavy a pohoda - len na HDD asi budes potrebovat http://www.tichepc.sk/TichePC-sk-HDD-Vi ... l?arg1=001 (treba brat kym su skladom..) - no uvidis aky to bude mat zvukovy prejav, podla toho.
no mohol som veru počkať , som mal celkom malý rozpočet na pc :/ tak po brigáde dokupujem grafiku a nejaké drobnosti .Sa s tím chcem už vyhrať poriadne , nech sa mám čím pochváliť na ďalšej lanke , Ďakujem chalani za rady