Ahojte,potrebujem poradit ohladom PC sluchadiel.Kedze sa v tejto oblasti momentalne neviem orientovat tak by som uvital kazdu radu.Momentalne mam rocat kulo (kupoval som ich koli prenasaniu k notebooku) ale nejak mi praska v mikrofone a kedze som notebook uz predal tak hladam nieco poriadne.
Moje poziadavky su:
- kvalitny mikrofon ktory podlaca okolity hluk (pc mam v miestosti kde je velka ozvena a druhy hraci ma zle pocuju)
- samozrejme dobry zvuk a pohodlne (sedim pri hrach dost dlhy cas )
- dlhsi kabel
- cena okolo 100€
tie siberie budu asi najlepsia volba pre teba, dost hracov si ich chvali hlavne kvoli pohodliu... ale neviem ako su na tom po zvukovej stranke, pocul som ich len raz.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
JJ o nich som uz cital,ale mam rozpocet 100€ tak som sa obzeral po niecom drahsom ako tie Siberie.Musim este prebehnut par testou a uvidim.Ale vyzeraju za tu cenu v pohode.
ako to, ze mas rozpocet 100 € neznamena, ze ich musis aj vsetky minut inak v tejto kategorii hracske sluchadla zvacsa hraju vsetky rovnako takze by som bral tie siberie
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
mal som siberie a boli dobre na cs-ko maju mohutne basy a su fajne odhlucnene+ su lahke potom som mal 7H tie mali o dost lepsi zvuk ako siberie ale boli o daco tazsie teraz som presiel na Sennheiser PC 360 G4ME a nemozem si ich vynachvalit...su sice mimo tvoj rozpocet ale ak chces dat 100€ tak sa da aj o nich uvazovat...u mna spokojnost 120%