Free Windows?
Free Windows?
PROSIM PRECITAJTE SI TEMU A NEMYSLIM NOU ZIADNY WAREZ!!!
Ahojte, chcel by som sa opýtať či existuje nejaká free veryia windows (môže byť aj uplne okresaná al. čo).
Prosím, nepíšte mi tu žiadny warez, ďakujem.
Jano.
Ahojte, chcel by som sa opýtať či existuje nejaká free veryia windows (môže byť aj uplne okresaná al. čo).
Prosím, nepíšte mi tu žiadny warez, ďakujem.
Jano.
Naposledy upravil/-a Jan4V v Pi 07. Jún, 2013, 17:34, upravené celkom 1 krát.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Free Windows?
Nie. Existuje sice ReactOS, ale s tym sa asi len budes trapit a pre realne pouzivanie je to totalne nevhodne.
Ano, to je nastupca FreeWindows95 ak sa nemýlim skúšal som no stále to je len alpha.
Diki za odpoveď.
Diki za odpoveď.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
To sme pred par dnami skusali, je to typicky windows, este ho len nainstalujes a hned ti hodi bsod.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
Tak to je supeeer
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Windows Blue coskoro mozno bude free...alebo hociktory iny windows je free na 30 dni...
EDIT: prave som sa docital ze existuje daco ako miniWindows xp ale to je len z boot cd verzia
EDIT: prave som sa docital ze existuje daco ako miniWindows xp ale to je len z boot cd verzia
Naposledy upravil/-a overlordslovak v So 08. Jún, 2013, 00:44, upravené celkom 1 krát.
i7
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie, nebude. Je to iba update zadarmo pre vlastnikov Windows 8.overlordslovak napísal:Windows Blue coskoro mozno bude free...
Nie, nie je. Precitaj si EULA.overlordslovak napísal:alebo hociktory iny windows je free na 30 dni...
Nie, neexistuje. Akykolvek Windows od ineho nez MS je warez, a MS ziadne "miniwindows xp" nevydaloverlordslovak napísal:prave som sa docital ze existuje daco ako miniWindows xp ale to je len z boot cd verzia
Nooo, napr. ten React OS je legálny a nevydal ho Microsoft.
A linux s wine som tiež skúšal no nie všetko išlo. A neviem to asi dobre nakonfnúť
A linux s wine som tiež skúšal no nie všetko išlo. A neviem to asi dobre nakonfnúť
hej, jasné len by som tam chcel spúšťať win aplikácie (väčšinu), a keby som chcel linux tak si stiahne BackTrack
Na Linuxe sa dajú spúšťať Windows aplikácie cez WINE. Nepodporuje to však všetky aplikácie, niektoré cez to idú a iné nie.
JA VIEM ALE WINE MI NEBERIE OFFICE
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
minimalne Office 2007 pod wine celkom dobre fungovalo, s 2010 uz to bolo horsie. ale LibreOffice funguje bez problemov
Spoiler: ukázať
nooo, ja som skusal 2013 a libreoffice ide aj nativne na linux..