Potrebujem poradiť s výberom TV monitora(veľmi sa nevyznám), v zásade to asi bude LED/LCD s LED podsvietením (plazmu nechcem).
Malo by to mať: aktívne 3D, nad 100 cm uhlopriečku, USB, HDMI, WiFi, Satelitný vstup. Finančne max. 700-800 eur.
Obchod je mi jedno aký, hlavne nech sa dá reklamovať v BA.
Skúsenosti s používaním vítané, díky moc za rady
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Zdravím...nikto nič? Potreboval by som do pondelka niečo vybrať
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
ak chceš aktivne 3D vybral by som niečo od samsungu ...
konkretne tento model by mal vyhovovať všetkym tvojim požiadavkam a zapada aj cenovo: http://3d-televizory.heureka.sk/samsung-ue40es7000/
ma to aj satelitny tuner , wifi , smart a 2 aktivne 3d okuliare v baleni
lg maju pasivne okuliare , ale osobne by som povedal že tie menej namahaju oči pri dlhodobejšom použivani...
mne to pride ako moc maly televizor za moc velke peniaze. Za 860eur (bohuzial bez dph, firma je firma) vidim 60" 3D masiny pripadne za 750eur ano zase bez dph klasicke 60" a to je teda sakramentsky rozdiel v televizore pri minimalnom rozdieli v prachoch aj ked zohladnim dphcku - zrejme budes tu telku mat doma dlhsie ako mesiac pripadne dva, rozhodne by som priplatil. Namiesto prďáka 40" zober nieco normalne, 50" alebo 60", to uz proste zacina byt standard. Pokial nechces nieco vyslovene lacne v okoli 400eur co zjavne nechces, nesiel by som do 40tky.
USB maju vsetky, hdmi maju vsetky, wifi v televizore nechapem naco je (vrazim SD/CF kartu do slotu a mam), ethernet maju skoro vsetky tie nove telky, neviem kolko mas 3D filmov ale ja mam "zopar" asi tri tera dat a su vsetky dost nahovno. 3D je uplny "gimmick", mna osobne z toho akurat boli hlava a ten efekt je velmi minimalny a zly. Kto bol v USA a sedel v Imaxoch a podobne, ten by ti vedel porozpravat. Chcem tym povedat ze podla mna 3D obsah dnes nie je dolezity a este par rokov nebude - daleko dolezitejsie je zamerat sa na to aby si mal kvalitny 2D obraz lebo to bude 99.999% co budes pozerat dennodenne.
PS : rozumej tomu ale tak, ze ja tieto mudre TV nemusim. Prva cenovka je za 3D clever TV, ta druha je za obycajny bez 3D a tusim bez internetu, nekukal som parametre podrobne lebo sa mi nechce. Na televizore ale internetovat je certovsky "produktivne"... lebo ta klavesnica co mas a ovladanie celkovo je fakt fasa.
Poradit konkretny typ neviem odkedy sa nevyraba Kuro...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
samozrejme ked chceš mať tak povediac full vybavu tak sa telka veľmi predražuje...
da sa kupiť aj nejaka vačšia 200 alebo aj 400 hercovka za menši peniaz ale počitaj s tym že tie funkcie budu osekane...
mne osobne tiež ta "nadštandardna" vybava a 3D u teliek zatial nič nehovori a
ako bolo spominane usb a hdmi maju všetke nove telky to je už absolutny štandard...
No jo som bol v USA v 3D imaxoch, 3D na telke som ešte veľmi nevidel, tak neviem. No ale tak povedzme že WiFi by nebola, avšak satelitný vstup tam chcem, HDMI a USB je teda štandard? Taká sa dá v pohode zohnať? Mne tam tiež veľmi o net nejde, keby bol ethernet vstup, tak je to fajn aj bez WiFi.