Caute chcem sa spytat mam router TP-Link TL-WR1043ND a v porovnani s AP AirLive WL-5460AP ma slaby dosah.
Byvam v poschodovom dome a ked porovnam siet s AirLive-u tak wifi signal z neho z horneho poschodia na dolne chytam v jednej izbe ale wifi signal z TP-Linku (ktory by mal mat neporovnatelne lepsi dosah) ktory je na dolnom poschodi na horne poschodie nechytim vobec. Je to divne pretoze ako hovorim TP-Link je MIMO router a ma 3 anteny (AirLive ma 1 antenu) takze preto si myslim ze nie je normalne aby mal Tp-Link mensi dosah ako AirLive. Podla mna treba nejako optimalizovat nastavenia TP-Linku, ktore nastavenia mozu ovplyvnit dosah wifi?
THX za odpovede.
TP-Link TL-WR1043ND - Slaby dosah
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: TP-Link TL-WR1043ND - Slaby dosah
Napis MODovi, nech to zluci s tymto http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 2#p1055892
BTW WR1043ND som kupoval rodicom namiesto D-Link DI-524. Potreboval som na druhej strane 3-izboveho bytu dosiahnut lepsi signal. S TP Link som dosiahol cca o 10 db lepsi signal. Ako je na tom v porovnani s Airlive netusim. Nema nahodou na vyzarovanie signalu vplyv aj to, ako natocis anteny?
BTW WR1043ND som kupoval rodicom namiesto D-Link DI-524. Potreboval som na druhej strane 3-izboveho bytu dosiahnut lepsi signal. S TP Link som dosiahol cca o 10 db lepsi signal. Ako je na tom v porovnani s Airlive netusim. Nema nahodou na vyzarovanie signalu vplyv aj to, ako natocis anteny?