Caute.
Mam Samsung Smart TV UE46ES5500, k nej mam pripojeny cez USB externy disk 1TB, na ktorom mam filmy a pustam si ich cez telku.
Problem je v tom, ze mam avi film, ktory ked takto pustim, tak ma posunuty zvuk. Myslel som si, ze chyba je vo filme.
Ak si cez telku a aplikaciu allshare pustim tento film z pocitaca, (TV a PC su na jednej sieti), tak takisto seka zvuk.
No zaujimave je, ze ked pustim film z pocitaca cez HDMI na telke, cez program VLC, tak zvuk ide spravne.
VIe mi niekto toto vysvetlit? ako je mozne to posunut/opravit na tom disku. Dakujem
Posunuty zvuk
Posunuty zvuk
CPU:INTEL Core i7-4790K 4.0GHz,Cooler:Noctua NH-C14,MB:MSI Z97 GAMING 3, RAM:Kingston 32 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 HyperX, SSD:CRUCIAL SSD MX200/ 250GB HDD,HDD: Toshiba 2TB 7200 64MB cache, DVDRW:LG-4163, VGA:ASUS Geforce STRIX-GTX960-DC2OC-2G, PSU:Corsair 550W CS550M PLUS gold, Case:Corsair 100R Silent, LCD: 27"HP ZR2740w, MYŠ: A4tech Bloody V8, REPRO: Logitech X-230 2.1
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Re: Posunuty zvuk
Stary/zly interny codec v TV alebo to jednoducho nestiha TV dekodovat. Este je moznost, ze niekto pouzil nejake nestandardne postupy pri encodovani a TV to nevie prekusit.
EDIT: odstranis to tak, ze to video preencodujes na nieco, o com vies, ze ti to TV v pohode prehra.
EDIT: odstranis to tak, ze to video preencodujes na nieco, o com vies, ze ti to TV v pohode prehra.
Desktop
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Alebo si stiahnes ten film este raz od ineho uploadera, resp. iny release
zeby TV nestihala? ved cez externy disk pozeram mkv-čka 1080p
TO skor niekto pouzil divny kodek. Dakujem za rady
TO skor niekto pouzil divny kodek. Dakujem za rady
CPU:INTEL Core i7-4790K 4.0GHz,Cooler:Noctua NH-C14,MB:MSI Z97 GAMING 3, RAM:Kingston 32 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 HyperX, SSD:CRUCIAL SSD MX200/ 250GB HDD,HDD: Toshiba 2TB 7200 64MB cache, DVDRW:LG-4163, VGA:ASUS Geforce STRIX-GTX960-DC2OC-2G, PSU:Corsair 550W CS550M PLUS gold, Case:Corsair 100R Silent, LCD: 27"HP ZR2740w, MYŠ: A4tech Bloody V8, REPRO: Logitech X-230 2.1
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Niekedy staci nestastne (= nestandardne) nastavenie encodera a problem je na svete. Stiahni iny release - to je asi najrychlejsi a najmenej bolestny liek
Je možné odniekiaľ stiahnúť release (čiže asi nejaký driver) k TV panasonic aby som to v TV na usb kľúči mohol nainštalovať že by mi lepšie (s novým koderom) prehrávalo filmy? pozerám seriál a po čase začne ísť obraz skôr ako zvuk alebo naopak neviem teraz, pomôže mi akurát pauza a opäť pustiť a zase to ide chvílu dobre ale zase to začne s oneskorením obrazu.
Je možné nejako to opraviť? Hľadal som aj nejaký driver no nič.
Vďaka za rady
Je možné nejako to opraviť? Hľadal som aj nejaký driver no nič.
Vďaka za rady