Problém s filtraciou zdroja
Problém s filtraciou zdroja
Mam jeden kuriozny problem s PC a to konkretne po uspati PC (odskusane pri rôznych modoch) a naslednom vypnuti alebo zapnuti reproduktorov sa mi opät zapne PC resp. zopne zdroj ...problem bude evidentne v zlej filtracii zdroja a naslednym prenikanim nahodnych impulzov az na dosku ktoru tymto zopne ...chcel by som sa opytat ci by mi vedel niekto poradit ako tento problem vyriesit bez vymeny zdroja (pozn. repro aj PC su zapojene na jednej el. zasuvke) a taktiez bez toho aby som musel prepajat ci uz repro alebo PC na iny el. okruh
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Problém s filtraciou zdroja
Tak nam aspon napis aky mas zdroj, dosku, repraky a aky mate rozvod v dome resp. aky stary je dom.
A ak to nechces riesit vymenou zdroja tak si musis zohnat externy filter, alebo pohladat schemu a zbastlit nieco sam.
A ak to nechces riesit vymenou zdroja tak si musis zohnat externy filter, alebo pohladat schemu a zbastlit nieco sam.
Spoiler: ukázať
Re: Problém s filtraciou zdroja
Osobne si myslim ze je uuuplne jedno aky je zdroj repro a rozvody a ano chcel som ist tou cestou filtrov len som nevedel aku schemu hladat alebo na co sa konkretne zamerat ... postavit by som to nemal problem len nwm o aky typ filtra by malo ist...