single player moba game
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 23. Júl, 2013, 12:30
single player moba game
Ahojte, neviete mi poradiť nejaku- single player (offline) hru podobnu dote alebo LoL ???? dik
Re: single player moba game
podla mna neexistuje, to ze hras proti ostatnym je hlavny aspekt hry, MOBA=Multiplayer online battle arena
dota 2 ma mod ze sa da hrat s botmi, ale je nutne internetove pripojenie.
v com ma byt podobna ako dota/lol? chces ovladat jedneho hera a mat taku asymetricku kameru? vsetky ostatne aspekty moba sa bez toho ze hras proti ostatnym asi nedaju splnit
dota 2 ma mod ze sa da hrat s botmi, ale je nutne internetove pripojenie.
v com ma byt podobna ako dota/lol? chces ovladat jedneho hera a mat taku asymetricku kameru? vsetky ostatne aspekty moba sa bez toho ze hras proti ostatnym asi nedaju splnit
Nie je pravda, DOTA2 má už asi mesiac možnosť hrať offline proti botomvalistar napísal:dota 2 ma mod ze sa da hrat s botmi, ale je nutne internetove pripojenie.
fakt? vidis ani som nevedel ze uz to pridali ... asi kvoli navalu novych ludi odkedy je to F2P spravili tak ze s botmi hras u seba na lokalnej masine, nie na servri?
áno, F2P je asi týždeň, možno dva a offline mód je už dlhšie
hráš u seba na localhoste
Inak je možné spraviť zo svojho PC aj server, na dev.dota2.com vývojári sprístupnili návod ako na to mám pocit, že cez klasický HLDS to ide
hráš u seba na localhoste
Inak je možné spraviť zo svojho PC aj server, na dev.dota2.com vývojári sprístupnili návod ako na to mám pocit, že cez klasický HLDS to ide
-
- Nový používateľ
Tak pre valistar: má byť podobná v tom že máš jednoho hrdinu a hraješ arény, teda malá mapke kde sa bojuje
-
- Nový používateľ
Pre GASPi : diky za Demigod nevyzerá to špatne