http://extrahardware.cnews.cz/recenze/b ... ell-u2412m
cerstve rovno z truby, diky panovi Jahodovi za jeho dedication co sa tyka tychto HW testov, klobuk dole. Snad neporusujem ziadne autorske prava ked linkujem uvedeny artikel.
Uvidime realnu cenovku a snad sa mi do pazurov dakedy v dohladnej dobe dostane aj samotny monitor. Doteraz vela z nas velmi rado - a rozhodne po zasluhe - doporucovalo etalon v tejto triede, cenovo/vykonovo velmi prijemny Dell. Aj podla titulu tohoto clanku a priameho porovnania to vyzera, ze Dell konecne dostal viacmenej rovnocenneho supera.
Hura ! Vyber bol vzdy pre zakaznika dobrou vecou. Nedajboze by tie monitory boli este o 50eur lacnejsie ktorykolvek z nich.
BenQ BL2411PT: IPS bomba, která konečně zničí Dell U2412M
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
BenQ BL2411PT: IPS bomba, která konečně zničí Dell U2412M
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: BenQ BL2411PT: IPS bomba, která konečně zničí Dell U2412
no po dvoch rokoch uz by snad nieco mohli vydat konkurencie schopne (mam u2412m od sep 2011)
no cenovka vyzera byt vyssia, aspon na zaciatok... kym nebude minimalne rovnaka nevidim velmi dovod preco by bol tento BenQ lepsi - aspon pre mna je ten minimalny jas 83 cd/m2 strasne vela, v noci ti vypali oci... okolo 100vky pouzivam bezne cez den. moj kus ziadny problem s blikanim nema tak nvm preco to pise do vseobecneho porovnania (ci nieco mi uslo?). bez USB hubu by som sa este obisiel...
PS: necital som celu recenziu, ale imho kym nenastavia dobru cenovku tak to nebude taka hitovka ako dell (+ ta zaruka - next day, 3r, a dead pixel policy... za take veci sa oplati priplatit)
no cenovka vyzera byt vyssia, aspon na zaciatok... kym nebude minimalne rovnaka nevidim velmi dovod preco by bol tento BenQ lepsi - aspon pre mna je ten minimalny jas 83 cd/m2 strasne vela, v noci ti vypali oci... okolo 100vky pouzivam bezne cez den. moj kus ziadny problem s blikanim nema tak nvm preco to pise do vseobecneho porovnania (ci nieco mi uslo?). bez USB hubu by som sa este obisiel...
PS: necital som celu recenziu, ale imho kym nenastavia dobru cenovku tak to nebude taka hitovka ako dell (+ ta zaruka - next day, 3r, a dead pixel policy... za take veci sa oplati priplatit)
Po tom monitore pozeram uz asi 2 tyzdne, a nikde ziadna recenzia. Takze konecne hor sa do toho
Diky za link
Diky za link
Spoiler: ukázať
Tak, kto ide do toho monitora prvy ?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Nová revízia A00 dell u2412m nebliká
To si tusim uz pisal vo vlakne pre ten DELL.
Ale stale tam moze byt problem s presvitanim aj s IPS glow ako u tohto BenQ. Ale ta zaruka na vypalene body
Ale stale tam moze byt problem s presvitanim aj s IPS glow ako u tohto BenQ. Ale ta zaruka na vypalene body
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Najskor bola A00 ktora neblikala, potom prisli s pwm blikajuce A01,A02.. . Teraz je nova A00 ktora neblika a kvalitou je o cosi lepsia ako prva A00.
Cize momentalne oproti delu lepsia polomatna povrchova vrstva ale bohuzial vysoky minimalny jas.
Neviem vsak ci aj nova A00 nema lepsiu povrchovu vrstvu.
Cize momentalne oproti delu lepsia polomatna povrchova vrstva ale bohuzial vysoky minimalny jas.
Neviem vsak ci aj nova A00 nema lepsiu povrchovu vrstvu.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
na moj vkus je stale moc leskle... a skoda toho usb hubu
K Dell garancii:
http://www.dell.com/learn/us/en/04/camp ... -guarantee
What pixel defects are covered?
Dell’s Premium Panel Guarantee applies to UltraSharp, Professional and Alienware monitors with bright pixel defects only. The Premium Panel Guarantee does not cover monitors with dark/ black type of dead pixels.
Takze garancia nic moc. Dokonca vadne subpixely vedia byt pekne otravne a tie garancia nepokryva :\.
http://www.dell.com/learn/us/en/04/camp ... -guarantee
What pixel defects are covered?
Dell’s Premium Panel Guarantee applies to UltraSharp, Professional and Alienware monitors with bright pixel defects only. The Premium Panel Guarantee does not cover monitors with dark/ black type of dead pixels.
Takze garancia nic moc. Dokonca vadne subpixely vedia byt pekne otravne a tie garancia nepokryva :\.