Dnes som bol svedkom dost zaujimaveho ukazu, ktory si neviem celkom dobre vysvetlit. Desktop ktory mam v izbe, na noc
vypinam. Monitor a zdroj su zapojene v jednej prepatovej ochrane, ktoru po vypnuti vsetkych, do nej zapojenych veci odpajam
z elektriny.
Dnes rano bracho isiel zapnut comp vo velmi logickom poradi, teda zapol najprv monitor a az potom zapojil do elektriny aj tu prepatovu ochranu. Potom doslo k velmi zaujimavemu stavu. Desktop po zapnuti "nabehol", ale tak, ze tlacidlo zapnutia svietilo okrem modrej farby aj cervenou (skrinka Fractal Arc). Cize nieco tam bolo zle. Monitor hlasil, ze z DVI nema signal a tak isto to zahlasil aj druhy monitor, ktory som tam skusil zapojit. Proste ako keby uviazol este pred nabootovanim biosu alebo nieco. Fakt na nic nereagoval, ani na silene vypnutie podrzanim tlacidla. Riesenim bolo, ze som musel vsetko vytiahnut z elektriny opatovne to zapojit a az potom sa mi podarilo zapnut comp.
Comp bezi, toto som napisal na nom ale pride mi to cele dost divne. Viete mi niekto vysvetlit k comu mohlo dojst? Bracho tvrdi, ze uz to parkrat tak spravil... z coho som uplne fascinovany
Pocitac nenastartoval po zapnuti monitora
Pocitac nenastartoval po zapnuti monitora
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Pocitac nenastartoval po zapnuti monitora
mozny problem moze byt doska alebo zdroj. Hadam tam nemas nejaky noname zdroj
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Re: Pocitac nenastartoval po zapnuti monitora
komponenty z podpisu
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77