Vypatranie majitela IPcky
Vypatranie majitela IPcky
Zdravim, potreboval by som helpnut s vypatranim jednej osoby pomocou ipcky. No sprava je poslana cez bazos server. Totiz uz dva roky ma otravuje nejaky kkt a nasral ma teda dost . Toto by mala byt jeho IP: X-Original-IP: 188.123.100.87, ked som ju dal do vyhladavaca naslo mi Lipt. Mikulas, Hruskova 513 co je na Podbrezinach, no da sa tomuto verit ? Nerad by som zaklopal niekomu inemu na dvere a vrazil mu hnet medzi dverami Dik za odp.
i7 8700K@5GHz, Asus Rog Z370-F, 16GB DDR4 2800MHz, EVGA GTX 1080Ti FTW3, 3TB HDD + 256GB SSD M2, Corsair 850W, Cooler Master ML240L RGB, NZXT 450 case...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Vypatranie majitela IPcky
No v prvom rade si expert, ci si ani neoveri ze co vlastne nasiel. Na tej adrese sidli podla DNS udajov IMAFEX, spol. s r.o., ich stranka je http://www.imafex.sk/ , no a co je ich cinnostou ? Poskytovanie sluzieb internetu a kablovej TV. Takze by si tak akurat vrazil poskytovatelovi internetu, co by znamenalo asi trestne oznamenie na tvoju osobu.
No a tymto odporucam aby si s takymito napadmi aj skoncil, ak ta obtazuje tak sa stazuj u bazosu, u policie, ale takto skusat na vlastnu past riesit veci podla udajov na nete je totalna blbost.
No a tymto odporucam aby si s takymito napadmi aj skoncil, ak ta obtazuje tak sa stazuj u bazosu, u policie, ale takto skusat na vlastnu past riesit veci podla udajov na nete je totalna blbost.
Aha no diky no poznam vsetkych co su v imafexe a ani jeden z nich tam nebyva tak neviem. No byva tam moj kamos, ktory by to aj mohol byt.
i7 8700K@5GHz, Asus Rog Z370-F, 16GB DDR4 2800MHz, EVGA GTX 1080Ti FTW3, 3TB HDD + 256GB SSD M2, Corsair 850W, Cooler Master ML240L RGB, NZXT 450 case...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Majitela IP adresu - adresu a jeho udaje Ti da prevadzovatel netu - teda nie Tebe, ale policajnym organom, avsak iba ked sudne organy tak rozhodnu... To bol teda stav, keby len tak hociomu rozdavali adresy podla Ipciek, nemyslis?
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
myslim si ze si si sam odpovedal vo svojom druhom poste v tomto vlakne
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
viackrat som ale videl na roznych forach, ze adminy dokazali nejakym vypatrat identitu prispievajuceho, a nepredpokladam ze by to riesili cez policiu. a ako sa potom riesi permaban na forach pri viacnasobnej registracii? cez ip-cku to fungovat nemoze, ved dnes ma kazdy min. 3 rozne IP-cka denne, takze nejake vypatranie identity tam musi byt,,,felipe25 napísal:Majitela IP adresu - adresu a jeho udaje Ti da prevadzovatel netu - teda nie Tebe, ale policajnym organom, avsak iba ked sudne organy tak rozhodnu...
Lezgy - cize by to mohol byt ten moj kamos ??? V imafexe mam kamosov, cize by mi aj mohli pomoct.
- molnart
- Pokročilý používateľ
pomoct by ti vedel, ale isiel by nielen proti internym predpisom firmy a riskoval by tak vyhadzov ale aj proti zakonu o ohcrane osobnych udajov. je to rovnake ako keby si mal kamosa na policii a snazil by si sa cez neho zistit majitela a bydlisko podla SPZ
- felipe25
- Pokročilý používateľ
molnart, ale tvoje prispevky sa kus biju v poslednom pises to co ja vyssie, a v predposlednom tvojom pises ze sa to da?
ak si napr zistis moju adresu na zaklade IPCky, ja nasledne pojdem na policiu a podam trestne oznamenie, ze niekto pustil tento udaj vonku, - to iste co pises v predposlednom poste, ze sa to da, a v poslednom uz ze je to trestne:D
ja nehovorim ze sa to neda, mas kamosa u toho a toho providera, napises IP on ti napise adresu - ale za aku cenu?
proste, ja keby robim v takej firme nikomu adresu nedam, nech si to riesi cez policiu, alebo zmeni email, alebo mobil )
ak si napr zistis moju adresu na zaklade IPCky, ja nasledne pojdem na policiu a podam trestne oznamenie, ze niekto pustil tento udaj vonku, - to iste co pises v predposlednom poste, ze sa to da, a v poslednom uz ze je to trestne:D
ja nehovorim ze sa to neda, mas kamosa u toho a toho providera, napises IP on ti napise adresu - ale za aku cenu?
proste, ja keby robim v takej firme nikomu adresu nedam, nech si to riesi cez policiu, alebo zmeni email, alebo mobil )
- molnart
- Pokročilý používateľ
to predtym bola len nejaka uvaha, lebo ma zaujima ako sa to robi. ale aj tak si nemysilim ze sa to vylucuje. mozes niekoho zacat sledovat na ulici domov a potom nanho zapalit barak, ale nemozes ho odsledovat do roboty a tam sa spytat kde byva.
tak IPcka je ISP, nie uzivatela. To by musel mat verejnu IP a ta stoji peniaze.
moja IP by potom bola 109.236.126.4 co je LEVONET, s.r.o. A rozhodne nie som z Bijacoviec alebo kde maju to sidlo zaregistrovane.
Vypatrat to dokaze len ISP.
moja IP by potom bola 109.236.126.4 co je LEVONET, s.r.o. A rozhodne nie som z Bijacoviec alebo kde maju to sidlo zaregistrovane.
Vypatrat to dokaze len ISP.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Je vela ISP ktore davaju externu IP aj zadarmo
Ono, ak je ta IP ISPcka, otazka je ci sa da vobec zistit ktory to bol uzivatel. Jedine ak si ISP uklada celkovu aktivitu vsetkych userov.. ak by niekto povedal ze vtedy a vtedy bol poslany email, asi by sa dopatral toho vo vlastnej sieti kto to poslal.
Ono, ak je ta IP ISPcka, otazka je ci sa da vobec zistit ktory to bol uzivatel. Jedine ak si ISP uklada celkovu aktivitu vsetkych userov.. ak by niekto povedal ze vtedy a vtedy bol poslany email, asi by sa dopatral toho vo vlastnej sieti kto to poslal.
Cize to ani zistit nepojde tak lahko, no skusim ten imafex, sak kamos je veduci imafexu tak by nemal byt problem
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A nezabudni ale vpáliť hneď, ako sa otvoria dvere ( boxer na ruke je samozrejmosť )