Ahojte,
potreboval by som poradit vo vybere "anteny" pre mna (antena je pre mna vsetko co prijima tv signal, ted satelit, kablovka, iptv apod). Precital som obsiahly vedlajsi thread ale nenasiel som odpoved, tak si zakladam novu temu.
Moje poziadavky su nasledovne:
- bez set top boxu, len karta ktoru strcim do TV (bude iba 1 TV)
- dobra kvalita obrazu aby to bolo pozorovatelne na 55" telke (mam skusenosti iba s Digi, to je strach a hroza aj na statom CRT tv)
- slovenske programy v HD kvalite (STV1, STV2, Markiza, Joj, Dajto, Joj Plus)
- CZ a AT programy (Staci CT1, CT2 a ORF1), nemusi byt HD
- madarske programy ako m1, m2, tv2, RTL klub, tiez nemusi byt HD
- ine programy nepotrebujem
Net mam od UPC (viazanost este 1,5 roka), mam aj pripravenu satelitnu konzolu, momentalne je na nom satelit pre digi. Pozeral som ponuky operatorov, dospel som k nasledovnemu:
- freesat by bol takmer dobry, ale nema HD programy (teda iba CT1 a sportove ktore ma nezaujimaju)
- UPC kablovka ma HD slovenske programy, ale nema madarske
- skylink sa tvari ze nema ziadne "normalne" tv programy (???) http://www.skylink.sk/prehlad-balickov- ... Balicek]=1 (film plus, eurosport a pod za tv program nepovazujem)
- satro je takmer dobry, programy Mini HD + Magyar by plne pokryli moje potreby (az na ten ORF), netusim ale ako su na tom s kvalitou a vseobecne s dostuponostou, ani ci ide o kablovu alebo satelitnu tv....
Do coho by ste isli?
aku "antenu" pre HD slovenske programy + HU
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: aku "antenu" pre HD slovenske programy + HU
Ja ti neviem chlape, kde pozeras informacie o UPC :
http://www.upc.sk/televizia/programove-balicky/magyar/
Ano, nie su HD, ale pises ze "nemusi byt HD"
. Ceske a rakuske programy mas tiez v standardnom baliku BASIC.
Teda prakticky UPC Digital Basic + balik Magyar pokryva tvoje potreby, ak tvoja TV podporuje DVB-C tak nemusis mat ani set-top box, iba si kupis/prenajmes CI modul a ten strcis do TV.
Dalsia tvoja moznost pre madarske programy je Mindig TV karta ak chytas madarske DVB-T vysielace, aj ked je pravda ze trosku musis podvadzat pri registracii :
http://www.satelity.ellano.sk/29246/MIN ... KARTA.html
http://www.upc.sk/televizia/programove-balicky/magyar/
Ano, nie su HD, ale pises ze "nemusi byt HD"
Teda prakticky UPC Digital Basic + balik Magyar pokryva tvoje potreby, ak tvoja TV podporuje DVB-C tak nemusis mat ani set-top box, iba si kupis/prenajmes CI modul a ten strcis do TV.
Dalsia tvoja moznost pre madarske programy je Mindig TV karta ak chytas madarske DVB-T vysielace, aj ked je pravda ze trosku musis podvadzat pri registracii :
http://www.satelity.ellano.sk/29246/MIN ... KARTA.html
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pre DVB-T by som ale potreboval nejaku terestrialnu antenu, a taku nemam, ani nemam kde dat. ale UPC vyzera dobre, tie doplnkove balicky som prehliadol, dik. teraz uz len vyburat zo steny omylom zamurovanu UPC pripojku 
Spoiler: ukázať
-
Gumkac
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
molnart napísal: - skylink sa tvari ze nema ziadne "normalne" tv programy (???) http://www.skylink.sk/prehlad-balickov- ... Balicek]=1 (film plus, eurosport a pod za tv program nepovazujem)
ehm o com hovoris?
http://www.skylink.sk/prehlad-balickov- ... Balicek]=1
balik basic - za ktory platis 1,2e za mesiac servisny poplatok ma vsetko podstatne, len nemas STV ani JOJ v HD. ale inak je tam vsetko co potrebujes, a ceske mas v HD - CT, NOVA, Prima,...
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
- molnart
- Sponzor fóra gold

tak vcera mi dorazil CI modul, ale neviete niekto poradit preco chytam len par zakladnych slovenskych stanic, a napr. Dajto, Doma, Wau, CT1, CT2, ORF1 a M1 mi ukazuje "scrambled signal" a rovnako aj vsetky madarske stanice ktore som dokupoval? naladene ich mam, len mi ich ten modul ako keby nerozkodoval.
viem ze by som mal volat na UPC, to ten ich trapny heldesk je len do 19:00 a ja vtedy nejsom doma ani nahodou, a na dialku sa to blbo riesi. v samoinstalacnom manualy sa pisalo nieco, ze po vlozeni karty sa Sk stanice zobrazia hned a niektore az do hodiny (co uz preslo). kanaly ktore mam zakupene (ale nefunguju) sa spravaju trosku inak ako tie ktore zakupene nemam. pri nezakupenych sa mi hned zobrazi "scrambled signal", kym pri zakupenych sa na zlomok sekundy zobrazi "scrambled signal", potom sa znova zobrazi nazov stanice a zasa "scrambled signal" ale uz permamentne.
je mozne ze chyba je v telke?
viem ze by som mal volat na UPC, to ten ich trapny heldesk je len do 19:00 a ja vtedy nejsom doma ani nahodou, a na dialku sa to blbo riesi. v samoinstalacnom manualy sa pisalo nieco, ze po vlozeni karty sa Sk stanice zobrazia hned a niektore az do hodiny (co uz preslo). kanaly ktore mam zakupene (ale nefunguju) sa spravaju trosku inak ako tie ktore zakupene nemam. pri nezakupenych sa mi hned zobrazi "scrambled signal", kym pri zakupenych sa na zlomok sekundy zobrazi "scrambled signal", potom sa znova zobrazi nazov stanice a zasa "scrambled signal" ale uz permamentne.
je mozne ze chyba je v telke?
-
faugusztin
- Moderátor

No bohuzial toto urcite riesit so supportom, pretoze to vyzera na neaktivny CI modul. Karte sa totiz vzdy predlzuje platnost, otazkou je akym systemom to funguje. Zjavne tvoj este nedostal informaciu o tom, ze ktore programy ma dana karta predplatene. Nikto iny nez niekto na telefone z UPC ti to ale nevyriesi.
- molnart
- Sponzor fóra gold

UPC nepomohlo, problem bol s nedostatocne zasunutou CI kartou
teraz mam dalsi problem, ze z nejakeho dovodu chytam vsetky programy vratane premiovych ako HBO HD a pod, co ma teda dost serie, dufam ze je to docasne a pojdu prec
-
faugusztin
- Moderátor

Ak sa dobre pamatam tak na nejakych par dni ti po aktivacii davaju vsetky programy aby si vedel o co prichadzas
.