Je pokazeny alebo Dobry???
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Je pokazeny alebo Dobry???
Zdravim, neviem co sa mi presne stalo s notebookom, ale windows mi vypisuje toto aj 10x denne:
HDTach prebehol celý bez ukazovania chybnych sektorov, health=OK, aj scandisk prebehol vporiadku.
SMART pred bootovanim brble ale len vseobecne preto neviem presne na aku chybu odkazuje, len vypisuje ze F1 pre pokracovanie...
ESET nenasiel virusy.
Neviem v poslednom case (1 tyzden po zarucnej dobe ) tomu notebooku zacalo dost sibat aj wifi mi prestala ist-nesla zapnut na klavesnici, po resete BIOSU uz isla.
HDTach prebehol celý bez ukazovania chybnych sektorov, health=OK, aj scandisk prebehol vporiadku.
SMART pred bootovanim brble ale len vseobecne preto neviem presne na aku chybu odkazuje, len vypisuje ze F1 pre pokracovanie...
ESET nenasiel virusy.
Neviem v poslednom case (1 tyzden po zarucnej dobe ) tomu notebooku zacalo dost sibat aj wifi mi prestala ist-nesla zapnut na klavesnici, po resete BIOSU uz isla.
Spoiler: ukázať
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Je pokazeny alebo Dobry???
Nahoď screen z hdtune-smart .
Pravdepodobne vadné sektory :/
Čo presne ti vypisuje pred štartom os ? keď mačkáš F1
Pravdepodobne vadné sektory :/
Čo presne ti vypisuje pred štartom os ? keď mačkáš F1
no on sa ti ten windows pokusa naznacit, ze ten "podareny" seagate uz dlho nevydrzi. A odporucam ti mu verit. Mne to tiez tak vypisovalo ale ja mal od zaciatku ten disk naky divny (v smarte ukazoval jednu polozku cervenu) ale fungoval inak v poho cez 2 roky, tak som si to moc nevsimal. Bohuzial, predsa len sa disk odporucal doprec. Zalohuj.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- eFatal2ty
- Používateľ
!!!
Ten SMART pozriem co vypisuje
a pustil som Full scan nie quick, tzn. sektory su asi bezchybne ani 1 cervene policko.eFatal2ty napísal: HDTach prebehol celý bez ukazovania chybnych sektorov, health=OK, aj scandisk prebehol vporiadku.
Ten SMART pozriem co vypisuje
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
hento ked mi zacal vyhadzovat win som mal zle sektory na disku, asi tyzden som to ignoroval a potom zacal hadzat do BSOD
tak tak, ja to mal ako sekundarny disk, este cca tyzdne sa dalo donho dostat cez win, potom cez linux a nakoniec koniec.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
prebehni to hdd regeneratorom
- eFatal2ty
- Používateľ
SMART hlasi: B8 End-to-End error (=Udáva počet nezhôd v parite medzi bufferom a pevným diskom.) Čo to znamená?
to to mi robil moj samsung a po mesiaci som sa snim rozlucil
Galaxy S9+
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
aj ja som dostaval tu istu chybu u samsungu
- eFatal2ty
- Používateľ
Oplati sa mi kupit takato sranda?
http://www.alza.sk/seagate-laptop-thin- ... 403214.htm
Na 8G SSD podla mna Win7 nedam, ten zabera okolo 20.. nie je to teda zbytocne co vymysleli?
http://www.alza.sk/seagate-laptop-thin- ... 403214.htm
Na 8G SSD podla mna Win7 nedam, ten zabera okolo 20.. nie je to teda zbytocne co vymysleli?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
To malé ssd je tam len ako cache
ukladajú sa tam často používané súbory .
Ber radšej ssd
ukladajú sa tam často používané súbory .
Ber radšej ssd
- xsi69
- Pokročilý používateľ
SSD je do notebooku ako stavané .
Keby si kúpil 120gb samsung evo + šuflík na hdd miesto opt. mechaniky by ťa to stálo cca 90€ .
Tento hdd by si hodil miesto opt. mechaniky a mal by si ho na dáta kým by si kúpil dáky iný .
btw : http://www.overclock.net/t/1256011/end- ... ion-failed
skús si prekopírovať dáta inam a potom ho preformátovať , možno pomôže ako písali
Keby si kúpil 120gb samsung evo + šuflík na hdd miesto opt. mechaniky by ťa to stálo cca 90€ .
Tento hdd by si hodil miesto opt. mechaniky a mal by si ho na dáta kým by si kúpil dáky iný .
btw : http://www.overclock.net/t/1256011/end- ... ion-failed
skús si prekopírovať dáta inam a potom ho preformátovať , možno pomôže ako písali
- eFatal2ty
- Používateľ
Kde kupim suflik? Vsade to zhanam nikde ho neviem najst..