ello,
ma niekto tuto mysku ? http://gaming.logitech.com/en-us/produc ... ming-mouse
zaujima ako sa Vam pozdava a co vam prekaza na nej alebo ci ste s nou spokojny,,,
uvazujem, ze sa vratim spat ku logitechu
Skúsenosti s myškou Logitech G700S
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Skúsenosti s myškou Logitech G700S
Spoiler: ukázať
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Skúsenosti s myškou Logitech G700S
Nemam sice ten novy pogumovany model ktory si postol ale mam jej predchodcu klasicku G700.
Som s nou velmi spokojny. Vytknut jej mozem hruby kabel ktory je vdaka tomu dost tuhy, slabu vydrz v Gaming mode pri beznom pouzivani zhruba 2 dni a v najsetrnejsom mode okolo dvoch tyzdnov pri beznom pouzivani, pokial je baterka naozaj dobre nabita aj trocha dlhsie.
Da sa povedat ze som s tym aj pocital tak som si pri kupe rovno prihodil aj nabijacku s akumulatormi 4x AA 2500 mAh Varta.
Takze nosim so sebou nabite baterky a ked chcipne tak hned menim.
Original dodavana ma 2000 mAh.
A pre moj vkus trocha mala kedze mam dlhe prsty ale s tym som sa uz zmieril ze nenajdem mysku ktora mi padne presne sadne do ruky.
Este mozem poradit precitat si hodnotenia mysky na alze zhruba to vychadza ze v kazdom prispevku je aspon 50% pravdy.
Logitech G700
Logitech G700s
Ak mas nejake otazky kludne pis, pripadne co mam odskusat.
Som s nou velmi spokojny. Vytknut jej mozem hruby kabel ktory je vdaka tomu dost tuhy, slabu vydrz v Gaming mode pri beznom pouzivani zhruba 2 dni a v najsetrnejsom mode okolo dvoch tyzdnov pri beznom pouzivani, pokial je baterka naozaj dobre nabita aj trocha dlhsie.
Da sa povedat ze som s tym aj pocital tak som si pri kupe rovno prihodil aj nabijacku s akumulatormi 4x AA 2500 mAh Varta.
Takze nosim so sebou nabite baterky a ked chcipne tak hned menim.
Original dodavana ma 2000 mAh.
A pre moj vkus trocha mala kedze mam dlhe prsty ale s tym som sa uz zmieril ze nenajdem mysku ktora mi padne presne sadne do ruky.
Este mozem poradit precitat si hodnotenia mysky na alze zhruba to vychadza ze v kazdom prispevku je aspon 50% pravdy.
Logitech G700
Logitech G700s
Ak mas nejake otazky kludne pis, pripadne co mam odskusat.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Da sa myska pouzivat aj s vybranou baterkou ? teda cisto ako drotova mys ...
aka bola povodne baterka v G700 ? eneloop od Panasonicu ?
aka bola povodne baterka v G700 ? eneloop od Panasonicu ?
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Da sa pouzivat aj ako cisto drotova mys bez baterky ale musis mat tlacitko na spodnej strane na zapinanie mysky v polohe ON.
To tlacitko je primarne ako vypinac mysky v bezdratovom rezime.
Takze vypinac musi byt ON a bez baterky s kablom funguje, data su prenasane kablom takze nemusi s mat pripojeny vysielac.
Este dodam ze ked mas zapojeny vysielac a zapojis ju potom cez kabel tak je kratky lag kedy myska nereaguje takze z toho usudzujem ze aj ked je vysielac zapojeny tak sa data prenasaju cez kabel.
Original baterka ma na sebe velkym napis: "eNi Time" a malym pismom pod tym pise: "GS Yuasa (Tianjin) Technology ltd."
je to Ni-MH.
A najlepsie nakoniec
"Technology from Japan" a pod tym
Made in China
To tlacitko je primarne ako vypinac mysky v bezdratovom rezime.
Takze vypinac musi byt ON a bez baterky s kablom funguje, data su prenasane kablom takze nemusi s mat pripojeny vysielac.
Este dodam ze ked mas zapojeny vysielac a zapojis ju potom cez kabel tak je kratky lag kedy myska nereaguje takze z toho usudzujem ze aj ked je vysielac zapojeny tak sa data prenasaju cez kabel.
Original baterka ma na sebe velkym napis: "eNi Time" a malym pismom pod tym pise: "GS Yuasa (Tianjin) Technology ltd."
je to Ni-MH.
A najlepsie nakoniec
"Technology from Japan" a pod tym
Made in China