HP Pavilion g7-hlucne chladenie EDIT:bookNEJDE// EDIT2:IDE?!
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
HP Pavilion g7-hlucne chladenie EDIT:bookNEJDE// EDIT2:IDE?!
Zdravim, viete poradit niekoho v KE, kto by mi vedel vymenit chladenie (ventilator) na Hp Pavilion g7?
Book robi to, ze po zapnuti sa roztoci vetrak, a po par sekundach doslova rapci, potom to prestane... Predpokladam ze je zly vetrak..
Hladam niekoho, kto to vie vymenit cca na pockanie....,
EDIT: Alebo mi kludne poradte nejaku firmu v KE, ktora to urobi a da na to zaruku.. nasiel som par stranok KE firiem, ale uz tie stranky a ich vzhlad vo mne vzbudzuju obavy...
Book robi to, ze po zapnuti sa roztoci vetrak, a po par sekundach doslova rapci, potom to prestane... Predpokladam ze je zly vetrak..
Hladam niekoho, kto to vie vymenit cca na pockanie....,
EDIT: Alebo mi kludne poradte nejaku firmu v KE, ktora to urobi a da na to zaruku.. nasiel som par stranok KE firiem, ale uz tie stranky a ich vzhlad vo mne vzbudzuju obavy...
Naposledy upravil/-a felipe25 v Ut 08. Okt, 2013, 13:15, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Re: HP Pavilion g7 - hlucne chladenie po zapnuti -EDIT:bookN
datacomp neodpisal, dnes mi ale napisal jeden servis z ke ze ak mam zaujem o opravu nech im to potvrdim, a objednaju chladic.
Notebook som vsak preventivne vyskusal zapnut, ci to nahodou neprestalo vrcat /clovek nidky nevie/, a po pripojeni adaptera uz ani len nesvieti modra kontrolka nabijania = book sa neda vobec zapnut... :/ Co sa s tym mohlo stat? Tyzden bol u mna v presnosnej taske, odkedy som ho vyskusal vypnuty.. a zrazu nejde...
Bol som ho skusat s inym adapterom hp, nesvieti, typek v servise povedal, ze je to hp pavilion, ze proste ide a zrazu nejde.. Nejaka rada co mohlo odist? Doska? Alebo nabijanie ma samostatny clanok?
za chladenie mi pisali ceny s pracou cca 80€ za chladic a vymenu + prepastovanie, co moze stat nova doska na tento book?
osoba ktora ho ma nechce ziadny iny book, iba tento
Notebook som vsak preventivne vyskusal zapnut, ci to nahodou neprestalo vrcat /clovek nidky nevie/, a po pripojeni adaptera uz ani len nesvieti modra kontrolka nabijania = book sa neda vobec zapnut... :/ Co sa s tym mohlo stat? Tyzden bol u mna v presnosnej taske, odkedy som ho vyskusal vypnuty.. a zrazu nejde...
Bol som ho skusat s inym adapterom hp, nesvieti, typek v servise povedal, ze je to hp pavilion, ze proste ide a zrazu nejde.. Nejaka rada co mohlo odist? Doska? Alebo nabijanie ma samostatny clanok?
za chladenie mi pisali ceny s pracou cca 80€ za chladic a vymenu + prepastovanie, co moze stat nova doska na tento book?
osoba ktora ho ma nechce ziadny iny book, iba tento
- felipe25
- Pokročilý používateľ
nikto mi nevie poradit? :/
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Skusal si ho zapnut bez baterky?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
baterku nemam uz dlho, je out.. ani nezapne book
- Heatman
- Používateľ
Nebolo by odveci skusit aj inu nabijacku, raz sa mi stalo ze som mal susedov book na opravu a umna este isiel v pohode, odniesol som ho naspet a nabijacka uz nesla.
Zhodou okolnosti to bolo tiez HP.
Popripade ho rozobrat a pozriet konektor v booku ci nieje uvolneny.
Zhodou okolnosti to bolo tiez HP.
Popripade ho rozobrat a pozriet konektor v booku ci nieje uvolneny.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
"Bol som ho skusat s inym adapterom hp,"..
nieje :/ to fakt asi treba servis, kua.. len ci sa oplati
nieje :/ to fakt asi treba servis, kua.. len ci sa oplati
- Heatman
- Používateľ
Neviam ako je stary ale ak to je nejaka starsia masina tak sa to vescinou neoplati.
Ono ide o to ako sa ktomu majitel spraval pokial chce aby to vydrzalo co najdlhsie tak by s ktomu mal aj adekvatne spravat, ale ak sa k tomu sprava ako k spotrebaku tak sa nieje co cudovat.
Ale ono aj je dnesnym trendom robit vsetko ako spotrebak tak sa to mu je aj tazke vynut...
Ono ide o to ako sa ktomu majitel spraval pokial chce aby to vydrzalo co najdlhsie tak by s ktomu mal aj adekvatne spravat, ale ak sa k tomu sprava ako k spotrebaku tak sa nieje co cudovat.
Ale ono aj je dnesnym trendom robit vsetko ako spotrebak tak sa to mu je aj tazke vynut...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Praveze ten book je ako novy, samozrejme nebol prepastovany, a pred casom zacal ventilator vrcat, pravdepodobne sa book na chvilu zahrial, kedze dlho s vrcanim nebezal, a nieco odpalil :/ Ak je odidena doska, tak je to ko, isto sa to neoplati...
- Heatman
- Používateľ
V tom pripade ak uz nieje v zaruke, tak bohuzial....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
daj paru eura v servise na diagnostiku a uvidis. viac ti poradia ako tu co to clovek ani nevidi rozobrate.hopkok by to vzal isto od teba
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Je toto snad molzne? Vcera som sa chystal poslat book hopkokovi, nasiel som vhodnu krabicu... Ale z flipu som vyskusal adapter. Nabijanie svieti, a book ide. Nikto s nim nic nerobil absolutne. Nechapem to...
Jedine, ze bol problem v zasuvke, lebo v prepatovke APC drzi anglicka redukcia lepsie ako v normalnej zasuvke, a sice som book skusal s inym adapterom, ale nebol 120W iba 65W.. je mozne, ze 65W adapter novy nerozsvietil kontrolku nabijania /aj ked baterka v booku nieje/??
Nechapem, zasnem, ze book sam od seba ide
Jedine, ze bol problem v zasuvke, lebo v prepatovke APC drzi anglicka redukcia lepsie ako v normalnej zasuvke, a sice som book skusal s inym adapterom, ale nebol 120W iba 65W.. je mozne, ze 65W adapter novy nerozsvietil kontrolku nabijania /aj ked baterka v booku nieje/??
Nechapem, zasnem, ze book sam od seba ide
- Heatman
- Používateľ
Re: HP Pavilion g7-hlucne chladenie EDIT:bookNEJDE// EDIT2:I
To ze 65W adapter nieje dostacujuci je vysoko pravdepodobne kedze napriklad u DELL-ov ti dokonca aj vie rozoznat aky typ adaptera si napojil a pokial je nedostacujuci tak to vypise pri boote a nemusi sa ani zapnut pokial je vybita baterka.
A co sa tyka stareho adaptera tak skontroluj privodny a vystupny kabel lebo to tak vyzera ze je prelomeny z toho co si teraz opysal.
A co sa tyka stareho adaptera tak skontroluj privodny a vystupny kabel lebo to tak vyzera ze je prelomeny z toho co si teraz opysal.