Chcem by som si poskladat nejaky schopny pc do 600 Eur .. chcem by som tam procesor s integrovanou grafickou kartou najlepsie asi i7 daku .. ale nechcem teraz investovat do grafickej karty lebo nemam na to financie a chcem nieco poriadne takze si neskor prikupim poriadnu externu graficku kartu , cize chcelo by to dobru dosku ..
To je fajn, že preferuješ silnejší procesor , ale pri hraní sa nevyužije potenciál i7. i7 je robený na multitasking, rendering a aplikácie, ktoré vyžadujú zložité počty. i5 je na hranie oveľa lepšia voľba , výkon nestratíš a zároveň ušetríš 100€.
Potrebujem zdroj , procesor , ram , skrinku , daku mechaniku , hdd ked vide aj ssd , zakladovku ( taku aby sa tam neskor mohla dat daka externa graf. Karta je jedno ci amd bo nvidia).. A budem na non robit vsetko (strihat,hrat,pozerat filmy atd ) a os mam ..
Tak tam dajte i5 .. A s tym taktovanim neviem ked bude stacit vykon co bude tak taktovat nebudem .. A strihat iba raz za cas co znamena raz za mesiac...
potom by som vzal i5 3470 176€ + Z77 85€ a vie pretaktovat za lacnejsie na 3,8ghz
osobne som za kvalitnejsi Black s 5r zarukou, a myslim, ze je aj spolahlivejsi nez SeaG