Ahojte. O chvíľu mi začína nový semester, a tak sme sa so spolubývajúcim dohodli, žeby sme si chceli kúpiť nejaké reproduktory na našu izbu, aby sa sem tam naladila atmosféra . Keďže je to internát, tak nechceme nič drahé, ale niečo menšie, čo dokáže podať kvalitný zvuk. Ako som pozeral, tak sa tu často krát ospevuje Microlab B73. Vyzerajú naozaj super, akurát škoda, že ich už takmer nikto nemá v ponuke. Myslím si, že pri takých reproduktoroch nebude postačujúca zvuková karta v NB ( Lenovo IdeaPad Z570 ) a bude skresľovať zvuk. Akú externú zvukovú kartu by ste poradili (ak je potrebná) ? Prípadne nejaké iné reproduktory? Alebo navrhnúť možné riešenia, žeby to dokopy vyšlo na cca 50€, max 60€, samozrejme môže byť aj menej. Ďakujem .
Škoda, že sa Microlaby už takmer vôbec nevedia zohnať . Ideálne by bolo, keby sme si tie reproduktory vedeli zobrať priamo v meste (KE) , žeby ich kuriér domov nenosil a potom sme to ťahali na internát, keďže nie sme z KE. Pozrel som si tie Geniusky , celkom ma prekvapilo, keď som začal čítať recenzie, že sa im tento model podaril. Dokonca som našiel aj recenziu na PCTuning - http://pctuning.tyden.cz/hardware/multi ... n?start=10 . Za tú cenu ako pozerám to bude ideálna voľba a dajú sa zohnať takmer všade . Stále, ale neviem, či zvuková karta v NB nebude skresľovať daný zvuk, možno nie, možno je to len môj dojem. Síce NB by mal mať SRS Premium Sound a Lenovo Enhanced Experience 2.0 a možno to bude s prehľadom stačiť, lenže ja sa v tom nevyznám .
Recenzia kde vyhrá Genius? Netreba veriť všetkému čo napíšu redaktori. Tie Creative Gigaworks T20 sú pre notebook vynikajúce. Bolo by vhodné si ich vypočuť a veriť svojim ušiam. Mňa príjemne prekvapili.