Zdravim
ako si v priebehu dajme tomu 10 minut odskusam funkcnost pc ? viem ze je to malo ale dostal som sa k ponuke pc ktora ma zaujala a mam moznost si ju ist vyskusat no nebude priestor skusat ho pol dna. Ktory program odporucate na nejaky zatazovy test ? Rozobrat skrinku a pozriet po komponentov ci sedia podla popisu. Ci nieje nieco vyhorene alebo po co som pozerat ? Jedna sa o procesor I5 2500K a tie si uzivatelia radi taktovali tak aby nahodou nebol pc nestabilny.
/dufam ze som to zaradil dobre ak nie opsravedlnujem sa/
Rada pred kupou PC z druhej ruky
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Re: Rada pred kupou PC z druhej ruky
AIDA64 Portable - s ňou si pozrieš z čoho sa skladá PC , prehľadne ti to vypíše
OCCT - s ním si otestuješ procesor 10 minút stačí , ak to samozrejme kôli teplotám dovolí tak dlho testovať chladič ...
Furmark - otestuje grafickú kartu 7-8 minút stačí , potom by sa už teplota nemala zvyšovať , ak je normálne vetraná skrinka ... Dobré aj na zdroj , pretože ak potiahne grafiku v plnej záťaži tak mu na 99.99% nič nie je
Daj si tie programy na kľúč a hlavne si ich doma odskúšaj nech sa tam potom nezdržuješ a vieš čo stlačiť.
OCCT - s ním si otestuješ procesor 10 minút stačí , ak to samozrejme kôli teplotám dovolí tak dlho testovať chladič ...
Furmark - otestuje grafickú kartu 7-8 minút stačí , potom by sa už teplota nemala zvyšovať , ak je normálne vetraná skrinka ... Dobré aj na zdroj , pretože ak potiahne grafiku v plnej záťaži tak mu na 99.99% nič nie je
Daj si tie programy na kľúč a hlavne si ich doma odskúšaj nech sa tam potom nezdržuješ a vieš čo stlačiť.