Hello,
zhliadol som tento dokument a nakolko ma to cele dost zaujalo, tak ma zaujima ci to zhliadol aj niekto odtialto a taktiez vas nazor.
Mne osobne sa to dost pacilo a dost ma tie fakty prekvapili, len mi nieje jasne ked sa na taketo nieco prislo a je to autenticke, ze sa o tom nerozvirila nejaka bujara debata a tak...
911 in plane site
911 in plane site
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
tiez som si to pozrel (asi pred rokom) a myslim, ze nato bolo vyvalene embargo, lebo by to bolo vsetko jasne a Bush by mal problemy...
btw, neviete ci je pravda, ze jedno z lietadiel malo oznacenie NQ33 ??
btw, neviete ci je pravda, ze jedno z lietadiel malo oznacenie NQ33 ??
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
na tom filme ma dost sklamala jedna vec.vypocili si kydy ludi z ulic ktori povedali bohvieco- na tom by nebolo nic zvlastne- ale potom prezentovali tieto odpovede ako podpich pre dokaz ze vlada im nieco zatajila.celkovo by som povedal dost zaujimavy film-dokument....osobne si myslim ze s toho chceli spravit kultovku v podobe alebo stylom oblast 51.
ci uz nieco bolo alebo nebolo hlavne nech sa o tom hovori ved amici to maju radi:)
vid presley zije a pod.
sice sak i lenin je vecny ale to je uz iny film:))
ci uz nieco bolo alebo nebolo hlavne nech sa o tom hovori ved amici to maju radi:)
vid presley zije a pod.
sice sak i lenin je vecny ale to je uz iny film:))