Android cca 150 € pre zenu
Android cca 150 € pre zenu
Ahojte,
nazov hovori za vsetko, zhanam nejaky telefon do 150 € pre priatelku, podmienky su:
1) Biela farba
2) Cena okolo 150 € - pozeram hlavne bazarove telefony ale nepouzite s plnou zarukou
3) Android (WP zrejme nie, teraz ma HTC desire S a je zvyknuta)
Pozeral som po niecom ako HTC desire X, Samsung S3 mini, LG optimus L5/L7
pripadne mam ponuku na Samsung galaxy SII plus uplne novy za 150 €, nad tym rozmyslam asi najviac, oplati sa to?
dakujem
nazov hovori za vsetko, zhanam nejaky telefon do 150 € pre priatelku, podmienky su:
1) Biela farba
2) Cena okolo 150 € - pozeram hlavne bazarove telefony ale nepouzite s plnou zarukou
3) Android (WP zrejme nie, teraz ma HTC desire S a je zvyknuta)
Pozeral som po niecom ako HTC desire X, Samsung S3 mini, LG optimus L5/L7
pripadne mam ponuku na Samsung galaxy SII plus uplne novy za 150 €, nad tym rozmyslam asi najviac, oplati sa to?
dakujem
VZDY predavam aj inde
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Android cca 150 € pre zenu
Ber asi ten S2 plus , 150€ je dobrá cena a je to slušný telefón .
Spoiler: ukázať
Zena ma LG E640 Optimus L5 a velmi si ho chvali a paci sa jej.
Az na ten displej, no. Ale LG E460 L5 II ma uz lepsi displej, vyssie rozlisenie atd.

myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
tak zistil som ze nema desire S ale HTC sensation, co je dost slusny telefon aj v sucasnosti, cize by to chcelo nieco minimalne na tejto urovni:
procesor: dvojjadrový 1,2 GHz Qualcomm MSM 8260
displej: aktívny, dotykový (kapacitný), 540 x 960 b., 53 x 95 mm, uhlopriečka 4,3'' (108 mm), Gorilla Glass
fotoaparát: 8 Mpix, duálny LED blesk, autofókus, záznam Full HD videí (1920 x 1080 b., 30 fps),
pamäť: 768 RAM + 1 GB ROM + microSD (do 32 GB)
Bohuzial SII plus za 150 € sa vcera predala, cize hladam odznova, vitam kazdy navrh
ty mas aky pocit z neho ked ho porovnas so svojim HTC?
vedel by som mat L5 II novy za 100 a L7 II novy za 150..
procesor: dvojjadrový 1,2 GHz Qualcomm MSM 8260
displej: aktívny, dotykový (kapacitný), 540 x 960 b., 53 x 95 mm, uhlopriečka 4,3'' (108 mm), Gorilla Glass
fotoaparát: 8 Mpix, duálny LED blesk, autofókus, záznam Full HD videí (1920 x 1080 b., 30 fps),
pamäť: 768 RAM + 1 GB ROM + microSD (do 32 GB)
Bohuzial SII plus za 150 € sa vcera predala, cize hladam odznova, vitam kazdy navrh
L5 II stoji novy 130 € co je super, akurat sa bojim toho prechodu na slabsi telefonnewmi napísal:Zena ma LG E640 Optimus L5 a velmi si ho chvali a paci sa jej.Az na ten displej, no. Ale LG E460 L5 II ma uz lepsi displej, vyssie rozlisenie atd.

vedel by som mat L5 II novy za 100 a L7 II novy za 150..
VZDY predavam aj inde
tak EVO 3D ma o dost lepsi displej, vlastne EVO 3D je takmer take ako Sensation (Evo ma vacsiu RAM). Za 150€ nepouzity bazarovi fon, ktory by bol lepsi ako Sensation asi nezozenies a prechadzat na daco menej vykonne, v tom zmysel nevidim. Do uvahy by snad prichadzal jedine Galaxy SIII mini.
EDIT: Tak som sa sekol trochu, zena ma LG E440 L4 II
EDIT: Tak som sa sekol trochu, zena ma LG E440 L4 II
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Tak ale EVO 3D je dost tazky fon, a velky.. Tie poziadavky vyssie splna Htc One S...
Otazka je ci sa vobec oplati upgrade.. 

to ani nema byt upgrade, na tom sensation uz nevydrzi baterka a chce mat biely telefon, ona neriesi vykon to skor ja jej chcem kupit co najlepsi telefon za tie peniaze 
ratam s tym ze ten sensation budem potom pouzivat ja - kupim novu baterku a bude mi plne vyhovovat

ratam s tym ze ten sensation budem potom pouzivat ja - kupim novu baterku a bude mi plne vyhovovat
VZDY predavam aj inde
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
A co nekupis biely case na sensation + nova baterka .
Cez ebay par €
Cez ebay par €
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
a čo tak kašľať na android a ísť do toho WP ? WP je jednoduchší a je super oproti androidu...ak nie iOS, tak by som povedal, že treba ísť do WP
http://www.alza.sk/nokia-lumia-520-white-d414381.htm
alebo bazárový iphone 4 biely
oveľa lepšie ako to šmece v danej cenovej kategórii s androidom...ak sa nebavíme o high-endoch, tak tie androidy vyzerajú všetky jak šmece...by išla priateľka s kamarátkami na kávu - vytiahla by iphone alebo lumiu a to by bola pecka a nie šmece nejaké...nezabúdaj, že ženy chcú nech ten mobil hlavne nejako vyzerá a za tú cenu sa lumii a iphonu nič nevyrovná
a komfort je úplne inde pri iOS a WP ako pri androide
a už vidím ako ma androiďáci ukameňujú
že im ten ich "bezpečnejší než iphone" systém urážam 
oveľa lepšie ako to šmece v danej cenovej kategórii s androidom...ak sa nebavíme o high-endoch, tak tie androidy vyzerajú všetky jak šmece...by išla priateľka s kamarátkami na kávu - vytiahla by iphone alebo lumiu a to by bola pecka a nie šmece nejaké...nezabúdaj, že ženy chcú nech ten mobil hlavne nejako vyzerá a za tú cenu sa lumii a iphonu nič nevyrovná

a už vidím ako ma androiďáci ukameňujú

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mojej sme vybrali Desire X .. pekny, sikovny, biely, zaobleny. Ako pre nu 

musim len suhlasit, lumia s WP je omnoho lepsia volba v tejto cene ako nejaky smejd androidackyloleqboleq napísal:a čo tak kašľať na android a ísť do toho WP ? WP je jednoduchší a je super oproti androidu...ak nie iOS, tak by som povedal, že treba ísť do WP
oveľa lepšie ako to šmece v danej cenovej kategórii s androidom...ak sa nebavíme o high-endoch, tak tie androidy vyzerajú všetky jak šmece...by išla priateľka s kamarátkami na kávu - vytiahla by iphone alebo lumiu a to by bola pecka a nie šmece nejaké...nezabúdaj, že ženy chcú nech ten mobil hlavne nejako vyzerá a za tú cenu sa lumii a iphonu nič nevyrovnáa komfort je úplne inde pri iOS a WP ako pri androide
a už vidím ako ma androiďáci ukameňujúže im ten ich "bezpečnejší než iphone" systém urážam
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
ale prosim vas, kupuje sa model pre zenu, nie pre geeka. Na 100% tam bude chciet vsakovake hry (WP nula bodov), facebook, youtube (WP nula bodov) + customizacia vzhladu systemu pri Androide je predsa len lepsia.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
akoby na androide si vieš customizovať aj neviem čo...hovoríš o dizajne ? tiež som nebol presvedčený o WP a potom keď som naživo videl lumiu 920, tak ma až nachvíľu zasvrbelo vrecko
ako som povedal o dizajne a customizácií u androidov môžme hovoriť akurát u high-endov - za takú cenu sa WPčku alebo iPhonu s iOS7 nevyrovná nič
práve naopak - sám som si myslel, že je to biedne s aplikáciami/hrami, no WP sa rozrastá obrovskou rýchlosťou a ponuka je super
skús jej nenápadne ukázať len tak, že akože ty si pozeráš mobily, že nech povie, ktorý by zobrala ona a daj tam - iPhone, nejakú Lumiu a pár androidov a som zvedavý, čo povie - ja to tipujem na iPhone/Lumiu
(a to ja nie som tvrdý zástanca takej alebo onakej značky a platformy)

práve naopak - sám som si myslel, že je to biedne s aplikáciami/hrami, no WP sa rozrastá obrovskou rýchlosťou a ponuka je super
skús jej nenápadne ukázať len tak, že akože ty si pozeráš mobily, že nech povie, ktorý by zobrala ona a daj tam - iPhone, nejakú Lumiu a pár androidov a som zvedavý, čo povie - ja to tipujem na iPhone/Lumiu
(a to ja nie som tvrdý zástanca takej alebo onakej značky a platformy)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ja hovorim o systeme samotnom. Vonkajsi (hw) dizajn maju Lumie fakt pekny, to je bez debat.