Zdravím,
mám nasledujúci problém chcel by som využívať desktop skype no pod windows 8 to pekne išlo a teraz ked som tam upgrade tak som znova preinštaloval desktop skype no spustí sa a v zápätí prestane pracovať a vypne sa ,nemáte niekto podobný problém ?
Podotýkam Windows je originál.
Windows 8.1 + Skype
- Samlimo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 17:28
Windows 8.1 + Skype
Spoiler: ukázať
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Re: Windows 8.1 + Skype
Kompatibilný režim a spustiť ako správca si skúšal ?
Skus nainštalovať najnovší net.framework. Malo by to pomôcť.
C-TECH CAVALIER gaming / Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance / AMD FX-6200 / EVOLVE Pulse 550W / ASUS F1A75-V PRO / ASUS DRW-24B5ST /23" LG IPS237L-BN / NOCTUA NF-P12-1300 / Logitech Wireless Keyboard K350 SK / JBL Creature III /
Samsung Galaxy S3 - 4.3. Cyanogenmod Nightly / Samsung Galaxy Ace2 - 4.1.2 /
WD TV live Hub / LG 42LE8500 /
Samsung Galaxy S3 - 4.3. Cyanogenmod Nightly / Samsung Galaxy Ace2 - 4.1.2 /
WD TV live Hub / LG 42LE8500 /
same problem....
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
vo windowse 8.1 zapni NET Framework 3.5 (zapnúť alebo vypnúť súčasti windows) a nainštaluj si verziu skype - 6.7.59.102, takto to funguje na 100%
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
caute chalani, zneuzijem tuto temu, kedze sa jedna o win8.1 a skype..
mal som povodne nainstalovanu metro appku skype, tu som odinstaloval a nainstaloval desktop appku. ta funguje, ale aj ked ju mam vypnutu a nevidim v taskmanagerovi ziadny proces suvisiaci so skypom, tak mi ludia volaju a mne to zvoni, ale nemam ako dvihnut, lebo okrem zvonenia ten skype nie je mozem zapnut desktop app, ale neukazuje, ze sa vola cez neho, cize predpokladam, ze mi nejakym zazrakom ostalo v PC to hlupe metro skype .. any help ?
mal som povodne nainstalovanu metro appku skype, tu som odinstaloval a nainstaloval desktop appku. ta funguje, ale aj ked ju mam vypnutu a nevidim v taskmanagerovi ziadny proces suvisiaci so skypom, tak mi ludia volaju a mne to zvoni, ale nemam ako dvihnut, lebo okrem zvonenia ten skype nie je mozem zapnut desktop app, ale neukazuje, ze sa vola cez neho, cize predpokladam, ze mi nejakym zazrakom ostalo v PC to hlupe metro skype .. any help ?