USB nabíjanie
USB nabíjanie
Zdravím, je nejaká možnosť, ako na notebooku lenovo ideapad G580 nabíjať cez USB, aj keď nie je zapojený v sieti? Potreboval by som to kvôli mobilu, ale neviem sa nijak raz dopracovať k dobrej informácii. "USB always on" na tomto modeli nie je...
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Re: USB nabíjanie
Skús pozrieť v biosi či tam nemáš nejakú kolonku super-charger alebo niečo podobné ako zvykne mať MSI...
ja na Asuse mam specialne oznaceny USB port, ktory podporuje tuto funkciu USB Charge, v ostatnych portoch mi nejde nabijat telefon, skus pozriet v manuale, ci aj ty nemas nieco take
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
na mojom asuse ul30a nieje ziaden takyto port oznaceny
--> ked NTB vypnem, tak USB nie su napajane bez ohladu na to co nastavim vo windowse
riesenie
namiesto vypnutia NTB prepnut do sleep rezimu a USB uz su napajane a da sa vpohode nabijat mobil (s 84Wh baterkou aj viacero )
--> ked NTB vypnem, tak USB nie su napajane bez ohladu na to co nastavim vo windowse
riesenie
namiesto vypnutia NTB prepnut do sleep rezimu a USB uz su napajane a da sa vpohode nabijat mobil (s 84Wh baterkou aj viacero )
...
Nemám nič také nikde. Keď mám notebook v sleep mode tak ide, ale len, ak je zapojený do siete. A mne ide (alebo prinajmenšom išlo) o to, aby sa dalo nabíjať, aj keď je mimo siete.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
hmm, tak este v power plane sa pozri, ci nemas nastavene ze ma vypinat napajanie ked je v sleepe
mne to prave funguje aj bez pripojeneho adaptera k NTB
ja som tak chodil, ze NTB v ruksaku a vytiahnuty kabel k telefonu, aby sa dobil (kedze som ho intenzivne pouzival ako navigaciu) lebo vychadzka trvala viac nez zvladol smartphone na jedno nabitie v mrazoch
na inom NTB mam zas explicitne tlacidlo, ktore aktivuje napajanie USB aj pri VYPNUTOM notebooku (holt kvalitny Compal a nie ASUS )
mne to prave funguje aj bez pripojeneho adaptera k NTB
ja som tak chodil, ze NTB v ruksaku a vytiahnuty kabel k telefonu, aby sa dobil (kedze som ho intenzivne pouzival ako navigaciu) lebo vychadzka trvala viac nez zvladol smartphone na jedno nabitie v mrazoch
na inom NTB mam zas explicitne tlacidlo, ktore aktivuje napajanie USB aj pri VYPNUTOM notebooku (holt kvalitny Compal a nie ASUS )
...