Chieftec Smart Series GPS 600W pomoc
Chieftec Smart Series GPS 600W pomoc
Mám tento zdroj už dlhšie, v podstate ešte s predchádzajúceho pc (tam to bol "over kill") no teraz v tejto zosave je to už jediné čo zo starej zostavy ostalo...no už dlhší čas mám pocit že tejto zostave, viď popis, už nestačí a ide na hranici svojho maxima... aj keď wattoovo by to zvládať mal, ale nikde som v podstate nič poriadne o tomto zdroji nenašiel. Takže netuším ako je na tom kvalitou a či na moju terajšiu zostavu stačí. ..pýtam sa až teraz, pretože v poslednej dobe mi parkrat odvisol len tak z ničoho nič windows alebo dokonca pri zapínaní pc v biose som mal ako keby artefakty takže som s toho jeleň týmto prosím o pomoc. Dúfam že to bude nim a nie niečím iným aj keď už som podozrieval aj MB
Spoiler: ukázať
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
Re: Chieftec Smart Series GPS 600W pomoc
nie je to sice žiaden zazrak ale ani uplny šmejd ...
tvoj model vyraba CWT a ma 46A (552w) na 12V vetve čo je celkom dobre ,
zdroje ktore chieftec predava su schopne dodať svoj papierovy vykon aj v praxy takže vykonovo na tvoju zostavu stači...
nepodarilo sa mi sice najsť žiadnu recenziu tohoto konkretneho modelu , ale každopadne je to low cost zdroj , takže
sa da predpokladať že na sekundarnom obvode to bude mať zopar capxconov alebo teapo kondiky...
vnutorne to bude pravdepodobne +- niečo podobne ako corsair so svojou seriou VS...
pretočena 7970 + pretočeny intel i5 spolu so zvyškom zostavy si v zaťaži možu vypytať okolo 350 až 400w ...
ale ak maš artefakty možno bude problem s grafickou kartou a nie so zdrojom...
skus ine drivery a
bolo by dobre keby si mohol vo svojej zostave vyskušať nejaky iny zdroj od nejakeho kamoša alebo tak...
ak by problemy pretrvavali tak vyskušať inu grafiku a isť nato vylučovacou metodou...
aby si zas zbytočne nevyhodil zdroj ktory ešte može fachať a zistiš že problem bol niekde inde...
tvoj model vyraba CWT a ma 46A (552w) na 12V vetve čo je celkom dobre ,
zdroje ktore chieftec predava su schopne dodať svoj papierovy vykon aj v praxy takže vykonovo na tvoju zostavu stači...
nepodarilo sa mi sice najsť žiadnu recenziu tohoto konkretneho modelu , ale každopadne je to low cost zdroj , takže
sa da predpokladať že na sekundarnom obvode to bude mať zopar capxconov alebo teapo kondiky...
vnutorne to bude pravdepodobne +- niečo podobne ako corsair so svojou seriou VS...
pretočena 7970 + pretočeny intel i5 spolu so zvyškom zostavy si v zaťaži možu vypytať okolo 350 až 400w ...
ale ak maš artefakty možno bude problem s grafickou kartou a nie so zdrojom...
skus ine drivery a
bolo by dobre keby si mohol vo svojej zostave vyskušať nejaky iny zdroj od nejakeho kamoša alebo tak...
ak by problemy pretrvavali tak vyskušať inu grafiku a isť nato vylučovacou metodou...
aby si zas zbytočne nevyhodil zdroj ktory ešte može fachať a zistiš že problem bol niekde inde...
personal rig:
Re: Chieftec Smart Series GPS 600W pomoc
tie akože artefakty sú len jeden krát s x, a len čisto pri biose po nabehnutí systemu je to ok aj v heavy benchmark aj cryssis a pod takže mi to logicky grafiku vylučuje či?... skôr to vidim potom na MB, kedže jedine pri biose to robi a väčšinou dokonca keď som menil sata mod,dokonca je jediná mimo záruku bola to výhra v tombole (známeho), zvyšok je všetko dokonca aj ten zdroj ešte v záruke...
No skúsim zohnať iny zdroj a grafiku ak by nahodou sa podarilo no je nepravdepodobné že by niekto zo známych v okolí mal dostatočne silný zdroj
No skúsim zohnať iny zdroj a grafiku ak by nahodou sa podarilo no je nepravdepodobné že by niekto zo známych v okolí mal dostatočne silný zdroj