Problémy s wi-fi u Asus Zenbook prime
Problémy s wi-fi u Asus Zenbook prime
Ahojte, mám Asus Zenbook Prime s Win 8 a mám neustálé problémy s wifi připojením v několika kavárnách a jiných veřejných prostorech a to i přes to, že jiná PC se bez problémů připojí. Na českých fórech mi moc neporadili, tak brousím za vámi. Poradíte mi prosím někdo?
Re: Problémy s wi-fi u Asus Zenbook prime
1. Nepouzivat Windows managera na pripajanie k wifi sietam
2. Stiahnut si najnovsie ovladace z Intel stranky na tvoj model wifi adaptera a nasledne pri instalacii zaskrtnut tiez nainstalovanie Intel Pro Wifi managera
3. Pouzivat iba tento wifi manager na pripajanie k wifi sietam, nakolko ten na Windowse trochu failuje
4. Nastavit v Control paneli->System and Settings->Power options, a pre kazdy profil, ktory pouzivas, nastavis wifi power managment na max performance
mam tento ultrabook, tak viem, co hovorim, z vlastnej skusenosti
2. Stiahnut si najnovsie ovladace z Intel stranky na tvoj model wifi adaptera a nasledne pri instalacii zaskrtnut tiez nainstalovanie Intel Pro Wifi managera
3. Pouzivat iba tento wifi manager na pripajanie k wifi sietam, nakolko ten na Windowse trochu failuje
4. Nastavit v Control paneli->System and Settings->Power options, a pre kazdy profil, ktory pouzivas, nastavis wifi power managment na max performance
mam tento ultrabook, tak viem, co hovorim, z vlastnej skusenosti
Spoiler: ukázať