Tete som vylepsil kompik aby tam slo XP-cko.
Takze Celeron 300/66 bez L2 cache som nahradil PII 400/512/100/2.0V
32MB SDRAM - no name som nahradil 2x128MB SDRAM Apacer CL2
2GB Quantum disk som nahradil 10GB WD diskom (40GB Seagate Baracuda 7200.7 mi doska nejak odmietala vziat.
Hodil som tam WinXP, ide setko krasne, az sa cudujem, s lepsou grafikou aj filmy by prestali miestami (pri rychlejsich scenach) sekat.
Nastal vsak jeden problem. Dal som tam sietovku 10/100Mbit (klasika Realtek 8139). WinXP ju nasiel korektne a nainstaloval. Nastavil som IP-cky, a vsetko sa javilo v pohode. Az do xvile, nez som pripojil internetovy kabel do sietovky. V tej xvili okamzite zacal procesor makat na cca 80% (aj jadro) a po asi minute kompik vytuhne. po dalsich asi 4 minutach sa resetne. a toto je stale. Sietovku som skusal v mojom kompe, ide jedna balada. Skusal som v tetinom kompe inu sietovku (3Com Fast EtherLink XL 10/100Mbit) a to iste robi. Poradte mi prosim, cim to moze byt. Teta totiz bude ciet coskoro aj net, no s tymito problemami na net moze zabudnut. Skusal som aj vypinat rozne zariadenia (ci uz na doske COM porty a pod), vybral som napr sound ci to nie koli tomu, vymenil VGA a stale to iste ...

Som zufaly ... PLZ help.