momentalne mam MS Sidewinder X8 s ktorou som bol spokojny, ale zacina ma stvat, ze obcas mi ostane "visiet" lave tlacitko, tz. ze ked napr. kliknem do inputu a pisem, tak v mieste kde je kurzor mi zacne prepisovat text, kedze mys oznacuje to co je pod nou. lezie mi to na nervy a kedze by som aj bral nieco trosicku mensie a hlavne tichsie, tak zvazujem kupu novej ako rozobratie a vycistenie starej

chcel by som nieco tiche, aspon 4 tlacitka (lave, prave, middle/kolecko, programovatelne/appswitch) + kolecko tiez programovatelne aby som mohol nastavit funkcie pre naklon vlavo/vpravo
hry sice hravam, ale pri mojom hrani nepocitim rozdiel ci je to optika 800dpi alebo laser 4000dpi. s mojou fungujem na 2000dpi a vynimocne si prepnem na 500 kvoli presnejsiemu kresleniu alebo 4000dpi v nejakych hrach.
ci je drotova alebo bezdrotova je mi v podstate jedno, ale ak by uz mala byt bezdrotova tak asi nech sa aj rovno vie nabijat ako X8
mne sa paci napr. aj cyborg 7 ale tolko za mys nedam, rozumny strop povazujem za nejakych 50e, v opodstatnenom pripade 70
takze .. mate nejake skusenosti, tipy ? dik