Caute,
moj ujo ma momentalne macbook a samozrejme iPhone 4, samozrejme upgradoval na iOS7 a teraz nadava, ze je to nepouzitelne pomale, mrzne to a pada to (jeho slova ). zvazuje kupu noveho mobilu, kedze aj tak na vianoce mu konci pausal, avsak iP 5/5S sa mu moc nepozdava, pretoze mu uz pride ten displej maly. Ja by som ho samozrejme najradsej nahovoril na Lumia 925/1520 ale WP a OSX su nezlucitelna dvojica, preto ostava alternativa v podobe Note3 + OSX, jeho podmienkou je dobra synchronizacia, pracovne aplikacie a najlepsie aj nejaky lepsi office (ktory je prave len vo WP8).
mate skusenosti, ci funguje 100% synchronizacia medzi Androidom (pomocou aplikacii, emulacie alebo cokolvek, NIE CLOUD) a OSX ? pozeral som ze KIES 3 od Samsungov by mal zvladat synchronizaciu kontaktov a kalendara, cize to by pokrylo vsetky poziadavky, kedze Mass Storage by riesil synchronizaciu suborov. S backupom zariadenia je zmiereny, ze take sa uz nekona ak by sa rozhodol prejst.
pripadne existuje moznost synchronizacie WP8 a OSX samozrejme nie pomocou MS uctu, kedze je to pracovno-sukromny telefon, nechce nic davat do cloudu ani googlu ani microsoftu
synchronizacia Android + OSX - skusenosti ?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: synchronizacia Android + OSX - skusenosti ?
Nuz v principe je otazka, ci vobec potrebuje danu synchronizaciu napriamo. Android typicky synchronizuje svoje data priamo voci Google servrom, no a k nim sa dokaze napojit aj OS X, vid :
http://www.macworld.com/article/2039052 ... r-mac.html
http://www.macworld.com/article/2039052 ... r-mac.html
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: synchronizacia Android + OSX - skusenosti ?
jop, len prave ta nedovera voci cloudovym uloziskam ... v podstate na problem hesiel som mu navrhol Lastpass, ktory mi nepresiel a tak pouziva alternativu Keepass + synchronizacia ked pripoji iphone k macu. cez google/gmail ani cez microsoft/outlook nechce mat nic
Spoiler: ukázať