bohuzial moc neviem priamo poradit, ten rozpocet je velmi limitujuci.
Skusim sprostost ktora sa nebude kazdemu pacit - pozrel by som inzeraty, vybral nieco co je konfiguraciou v poriadku (na planovane pouzitie bude vyhovovat viacmenej vsetko), dal si pozor na displej a samozrejme pozeral len take inzeraty kde je este zaruka.
Nie je to riesenie pre kazdeho, to mi je jasne. Plati vsak, ze minulorocny notebook ktoremu este zostava rok zaruky a cenu ma pouzity 300,- bude daleko kvalitnejsia konstrukcia ako novy notebook s 2rocnou zarukou a takou istou cenou. Vacsinou je to tak ze nove 300evrove notebooky maju strasne baterie, po roku su znicene a samozrejme sa na ne nevztahuje zaruka, nemaju ani ziadnu vydrz nielen zivotnost, kdezto notebook co novy stal 550 a teraz sa predava za 300 takymto neduhom rozhodne nebude trpiet v rovnakej miere. To iste plati o klavesnici, zosuchane popisy, displejoch a ich pantoch atd atd,
ale ako vravim, taketo riesenie nie je pre kazdeho a nie za kazdych okolnosti. Ja som napriklad volal do Lenova ze halo, mam s205, baterka mi akoze dost skapala a udrzi tak slabu polhodinku, ujo sa opytal na seriove cislo, podla neho si checkol ze notebook je rok a pol stary od vyroby cize este musi byt v zaruke a jedina nasledujuca otazka bola "kam vam posleme novu bateriu, pan turbo?" a ja ze prosim ? A ujo ze pozajtra vam kurier prinesie uplne novu bateriu. A ja ze ziadna verifikacia ze moja stara je naozaj pokazena ? Nie. Ako vam ju poslem a kto to zaplati ? Nijako ju neposlete, nechavate si ju, pan mp3turbo, my vam proste posleme druhu. A ja ze klobucik dole, to je servis !
Ujo klamal. Bateria neprisla pozajtra, ale hned na druhy den. Vies co, nestazoval som sa

Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.