Notebook na internet, office - do 300€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01

Notebook na internet, office - do 300€

Príspevok od používateľa Kknightley »

Páni potreboval by som poradiť,
chcem vziať na vianoce nejaký jednoduchý notebook na browsovanie, youtube, a z času na čas nejaky ten office. Strop by mal byť 300€. Uhlopriečka nejakých 14-15''. Na značke nezáleží len nech to je niečo overené a nie totálny šmejd :)

Predbežne som pozeral tieto:
http://www.alza.sk/acer-aspire-e1-532-b ... heureka.sk
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-b590- ... heureka.sk
http://www.pc.ellano.sk/89998/acer-e1-5 ... linux.html

ak by niekoho napadlo niečo lepšie sem s tým :P dík za pomoc.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: Notebook na internet, office - do 300€

Príspevok od používateľa mp3turbo »

prvy a posledny mozu byt zo zlata, ale maju LESKLY displej. Absolutne nic s tym v kancelarskom dennom prostredi nespravis, na akykolvek vylet "do terenu" rovno zabudni, neuvidis ani makovy prd.

Ked uz to musi byt, z tychto troch by som pozeral vyhradne ten stredny. Ten je ze antireflexny, cize nie je matny ale je to rozhodne lepsie ako CineDisplej. Ked si myslis ze kecam, dojdi ku mne, postavim ti na stolik styri notebooky z ktorych v jednom z nich krasne uvidis ake mam steny, svetla, okna, obrazy na stene, akurat neuvidis to co ti notebook zobrazuje.

NEviem preco ale tipujem ze z mojich notebookov velmi lahko identifikujes ten, co ma CineDisplej... nikdy viac !!
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Používateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01

Príspevok od používateľa Kknightley »

Ja mám MSI GE70 s matným displayom, viem o čom hovoríš. Tento notebook bude pre mladšiu sestru nie pre mňa ... ak vieš o inej variante kludne poraď :)
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

bohuzial moc neviem priamo poradit, ten rozpocet je velmi limitujuci.

Skusim sprostost ktora sa nebude kazdemu pacit - pozrel by som inzeraty, vybral nieco co je konfiguraciou v poriadku (na planovane pouzitie bude vyhovovat viacmenej vsetko), dal si pozor na displej a samozrejme pozeral len take inzeraty kde je este zaruka.

Nie je to riesenie pre kazdeho, to mi je jasne. Plati vsak, ze minulorocny notebook ktoremu este zostava rok zaruky a cenu ma pouzity 300,- bude daleko kvalitnejsia konstrukcia ako novy notebook s 2rocnou zarukou a takou istou cenou. Vacsinou je to tak ze nove 300evrove notebooky maju strasne baterie, po roku su znicene a samozrejme sa na ne nevztahuje zaruka, nemaju ani ziadnu vydrz nielen zivotnost, kdezto notebook co novy stal 550 a teraz sa predava za 300 takymto neduhom rozhodne nebude trpiet v rovnakej miere. To iste plati o klavesnici, zosuchane popisy, displejoch a ich pantoch atd atd,

ale ako vravim, taketo riesenie nie je pre kazdeho a nie za kazdych okolnosti. Ja som napriklad volal do Lenova ze halo, mam s205, baterka mi akoze dost skapala a udrzi tak slabu polhodinku, ujo sa opytal na seriove cislo, podla neho si checkol ze notebook je rok a pol stary od vyroby cize este musi byt v zaruke a jedina nasledujuca otazka bola "kam vam posleme novu bateriu, pan turbo?" a ja ze prosim ? A ujo ze pozajtra vam kurier prinesie uplne novu bateriu. A ja ze ziadna verifikacia ze moja stara je naozaj pokazena ? Nie. Ako vam ju poslem a kto to zaplati ? Nijako ju neposlete, nechavate si ju, pan mp3turbo, my vam proste posleme druhu. A ja ze klobucik dole, to je servis !

Ujo klamal. Bateria neprisla pozajtra, ale hned na druhy den. Vies co, nestazoval som sa :)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Návrat na "Nákupná poradňa"