Pisal sa datum 10.1.2012 ked mi dorazil domov spominany zdroj kupovany z bazosa.
Ked som vybalil zdroj poskladal cely pc dokopy tak isiel ako hodinky, vsetko ok, ked som stlacil power tlacitlo tak hned v sekunde sa pc zacal zapinat no v poslednom case konkretne v juli som zaznamenaval cudne vypadky odozvy a pomale reakcie na stlacenie power tlacidla, proste stlacil som tlacitlo zapnut pc no ale nic sa nedialo (zriedka sa stavalo ze pc sa zacal zapinat asi 15 sekund po stlaceni tlacidla) potom som prepol spinac na zdroji na 0 a potom na 1 tak nabehol no potom sa to stavalo castejsie ze pc nechcel nabehnut bolo potrebne prepinat vypinac vzadu niekedy ani to nepomahalo tak som musel zdroj odpojit od elektriny kym nezhasla led dioda na maticnej a skusil som zapnut, tak niekedy nabehol niekedy nie.

Pisal som aj chlapikovi od ktoreho som to objednaval a na moje prekvapenie hned odpisal na moj mail, pisal som mu ci ma este zarucny list od zdroja kedze ked som ho od neho kupoval tak mi pisal ak bude problem s RMA co by nemal byt tak on to bude riesit.
odpisal mi na to "Tam to uz asi nepojde reklamovat, tam to bola promo akcia na to davaju rok zaruku."
teraz sa snazim ziskat od neho zarucny list (co som si aj pytal pri predaji tak vraj tam zaruku ma on kedze to bolo kupovane na firmu alebo co) alebo aspon info o dobe zaruky ale 2 roky pravdepodobne uz uplynuli.
Myslim ze Corsair ponuka na svoje produkty dlhsiu zaruku aj po uplynuti standardnej 2 rocnej zaruky, ale o tom si myslim ze zase to budem niekde posielat cez hranice a ktovie kolko zaplatim za transport alebo nwm jak sa to riesi, nereklamoval som to este takym sposobom.
Tak mam zaujem o novy PSU, zostavu mam napisanu v podpise
Vdaka