Zhanam si k TV nejake slusne repraky (kludne 2 channel na teraz) a AV receiver. Spolu budget okolo 400 EUR..
Okrem TV este chcem napojit media player (popcorn hour c200), neskor budem k receiveru pripajat gramofon a konzolu.
Repraky a AV Receiver
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Repraky a AV Receiver
Za tu cenu jedine bazar. Aj tam len tak tak, lebo prepodkladam zw to chces aj na hudbu
Spoiler: ukázať
Do tych 300 EUR mozno na repro, s tym ze receiver neskor. Na zahranicnych weboch som nasiel par slusnych reprakov v tejto kategorii, ale neviem ako sme na tom v tychto nasich koncinach.
1. Ujasni si či chceš 5.1 alebo stereo od toho sa budeme potom ďalej odrážať
2. Aká veľká bude miestnosť?
Ak chceš zatiaľ investovať do receiveru a stereo bední potom budeš mať problém dopasovať center a surroundy, čiže najlepšie je kombinovať repro rovnakej rady a výrobcu. Ak chceš napojiť gramec a mať receiver tak to je prakticky nemožné taký receiver zohnať v tvojej cenovej katgórii.
2. Aká veľká bude miestnosť?
Ak chceš zatiaľ investovať do receiveru a stereo bední potom budeš mať problém dopasovať center a surroundy, čiže najlepšie je kombinovať repro rovnakej rady a výrobcu. Ak chceš napojiť gramec a mať receiver tak to je prakticky nemožné taký receiver zohnať v tvojej cenovej katgórii.
ZDROJ: Seasonic PRIME 850W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
1. Najskor by som sa orientoval iba na stereo, kedze upgradovat nebudem asi dost dlhu dobu.
2. cca 19 m2, priestor dost maly
Ak by som kupil stereo a neskor by som mohol dokupit do tej istej zostavy ostatne repraky, bolo by fajn, ale nieje to poziadavka.
2. cca 19 m2, priestor dost maly
Ak by som kupil stereo a neskor by som mohol dokupit do tej istej zostavy ostatne repraky, bolo by fajn, ale nieje to poziadavka.
Este otazka, samotne repraky bez problemov zapojim do TV?
Co hovorite na: http://www.alza.sk/pioneer-s-31b-lr-k-cerne-d171938.htm
EDIT: tak asi nie, predpokldam ze tam potrebujem amp.
Co hovorite na: http://www.alza.sk/pioneer-s-31b-lr-k-cerne-d171938.htm
EDIT: tak asi nie, predpokldam ze tam potrebujem amp.