Chyba v komunikácii medzi routrom a MT

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
martinh24
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Apr, 2011, 18:18

Chyba v komunikácii medzi routrom a MT

Príspevok od používateľa martinh24 »

Dobrý deň,

včera som si kúpil v orangi nový telefón, jedná sa o orange Hiro. Prišiel som domov a zapol wifi, net išiel, po stránkach som surfoval, ale chcel som si cez market stiahnuť nejakú tu aplikáciu a stále to ostalo pri preberaní a stále 0% potom som akosi zázrakom stiahol FB a vyhodilo mi tento typ chybovej hlášky: https://kb.swivelsecure.com/wiki/images ... dshake.png

Dnes v škole som sa prihlásil na Wifi stahoval som všetko bez problemov aj na FB som sa vedel cez aplikaciu prihlásiť. Avšak doma sa nemôžem prihlásť. A taktiež sťahovať cez market nejde. Vie mi to nekto vysvetliť resp. pomôcť? Chyba bude najskôr niekde v nastavení routra ale neviem kde presne :)

Dakujem :)
CPU: Intel Core i7 7700K Cooler: SCYTHE Mugen MAX MB: GIGABYTE Z270-HD3P RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3000 MHz CL15 HyperX Savage Black GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Tí WINDFORCE OC 4G SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD 1: WD Blue 1TB HDD 2: WD Green 500GB PSU: Corsair VS550 CASE: SilentiumPC Regnum RG1 Monitor: Samsung S27D590C 27"

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"