Ako vypnúť wifi sieť
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
Ako vypnúť wifi sieť
Ahojte,chcem vypínať na noc wifi lenže chcem aby cez lan internet fungoval ,mám modem Lynksis E4200.
Skúšal som na kábel od internetu dať switch a od switchu som prepojil kábel do modemu z wifi ale nefungovalo to ,neviem prečo.
Nie je iná možnosť ako vypnúť to wifi ?
Skúšal som na kábel od internetu dať switch a od switchu som prepojil kábel do modemu z wifi ale nefungovalo to ,neviem prečo.
Nie je iná možnosť ako vypnúť to wifi ?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Ako vypnúť wifi sieť
setup-wireless-disable
http://www.cisco.com/en/US/products/ps1 ... 5695.shtml
http://www.cisco.com/en/US/products/ps1 ... 5695.shtml
Spoiler: ukázať
- upir102
- Používateľ
hmm Ďakujem za odpoved ..dá sa aj tak len asi kebyže to chcem každý den vypínať zapínať by to bolo asi nepraktické ..
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
to ten router nema EKO / nocny rezim ? moj Belkin si viem nastavit od ktorej do ktorej hodiny sa vypina WIFI, rovnako aj Powerline adaptery Bufallo maju tuto moznost, tak snad Linksys by to mohol tiez zvladat
Naposledy upravil/-a lepermessiah v Pi 20. Dec, 2013, 17:57, upravené celkom 2 krát.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Len tak pre info, naco je toto dobre?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nahod tam tomtato firmware (ak mas v1, na v2 to nepojde), a mozes wifi zakazat v access restrictione v urcitych casoch, a napamovat tlacitko pre WPS aby to vypinalo/zapinalo wifi.
a je to dobre na to aby to nerisilo zbyocne elektrosmog po baraku a setrilo energiu (viem ze je to psychologicky efekt, ale aj mne na tom zalezi)
a je to dobre na to aby to nerisilo zbyocne elektrosmog po baraku a setrilo energiu (viem ze je to psychologicky efekt, ale aj mne na tom zalezi)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
skoro na to iste, ako vypinat na noc mobil...
- upir102
- Používateľ
presne kvôli smogu ho chcem vypnúť , porozmýšlam nad firmawerom ,len som skôr chcel ísť cestou že iba proste vypnem elektrinu a vypne sa celé wifi ,len lan musí bežať ...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
upir, ale najprv si ujasni co mas. switch je co u teba ? lebo E4200 je router, nie modem.
aky kabel od internetu to mas ? nepotrebuje to nahodou PPPoE ? alebo iny system autentifikacie, ktoru uz mas nastavenu v routri ? potom sa nemoze divit, ze ti to nejde. a radsej ako odpajat elektrinu by som asi riesil ten firmware, ved preflashujes, nastavis a uz sa o to nestaras
aky kabel od internetu to mas ? nepotrebuje to nahodou PPPoE ? alebo iny system autentifikacie, ktoru uz mas nastavenu v routri ? potom sa nemoze divit, ze ti to nejde. a radsej ako odpajat elektrinu by som asi riesil ten firmware, ved preflashujes, nastavis a uz sa o to nestaras
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Ak ide o elektrosmog, tak popros ORANGE, Telekom, O2 nech vypnu na noc vysielace a neries "debilny" router. To ako keby si prestal chodit na aute a pritom amici jazdia na 5 az 6 litrovych objemoch....proste blud...
- upir102
- Používateľ
Tak ďakujem za rady ale teda asi to nechám tak ,ešte mám na ten router záruku tak ju nechcem stratiť že tam nahodím iný firmaware.