Dobry den. Chcela by som poprosit niekoho o radu, ja som uz zufala.
Ide o to, ze mam netbook Toshiba NH-500. Povodne bol na nom Windows 7 Starter. Neskor mi zacal blbnut, bol pomaly, tak mi tam kamarat dal Win XP. Po case zacal blbnut zas, tak sme ho znovu dali preinstalovat na Win XP. Potom zase, pismenka a znaky niektorych tlacitok boli uplne ine, ako by mali byt, bol opat pomaly, tak som sa rozhodla, ze ho asi teda znovu dam preinstalovat. Lenze nemam externu cd/dvd mechaniku. Tak som hladala na nete a dopatrala som sa k moznostiam instalacie z USB alebo LAN. Tak som isla podla navodu a USB som nastavila cez RUN a diskpart atd.. (Som len amater, ospravedlnujem sa, ak som to napisala cudne

) Ked som vlozila to USB do netbooku, stale som tam nemala tu moznost instalacie z USB. Prave naopak, vyhodilo mi po chvili ciernu obrazovku a "Operating system was not found" alebo nieco v tom zmysle. Cize momentalne je nepouzitelny. Chcem vas preto velmi pekne poprosit o pomoc, bola by som rada, keby ten netbook nejak spojazdnim s tym, ze nemam ext. mechaniku. Niekde som citala, ze to ide aj z ineho pc, ale nerada by som si vymazala OS aj z toho

Uz som rozmyslala, ze tam nainstalujem aj nejaky Linux, viaceri mi odporucili na netbook prave to. Neviem, budem vdacna za vasu pomoc. Prajem pekny den.